Ellen DeGeneres se poslavlja v velikem slogu

V oddaji bo gostila zvezdnike iz sveta slavnih. Med temi so Jennifer Aniston, Jimmy Kimmel, Kim Kardashian in še mnogi drugi.

7.9.2021 ob 5:15 | Foto: Gulliver/GettyImages | Avtor: P. Pa.

Ellen DeGeneres se poslavlja v velikem slogu

Priljubljena televizijska voditeljica in komedijantka Ellen DeGeneres se bo poslovila v velikem slogu. Po napovedi, da bo 19. sezona The Ellen DeGeneres Show šova zadnja, so tik pred začetkom predvajanja oddaje v javnost pricurljale informacije o tem, koga bo zvezdnica v svoji zadnji sezoni gostila. Še zadnjič bo na svoje fotelje povabila najbolj priljubljene in zaželene goste iz sveta šov biznisa, ki so ji stali ob strani dolga leta. 

V prvi epizodi bo gostja šova Jennifer Aniston, ki jo bo Ellen v šovu gostila že triindvajsetič. Prav tako ji bo družbo delal Jimmy Kimmel, ki ga je do zdaj gostila že devetnajstkrat. E! News še poroča, da lahko gledalci pričakujejo intervjuje s Kim Kardashian, Tiffany Haddish, zasedbo Imagine Dragons, Melisso McCarthy,  Seanom "Diddy" Combsom, Julianne Moore in Melisso Etheridge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Oboževalci priljubljenega šova začetek zadnje sezone pričakujejo že vse od maja, ko je Ellen napovedala, da bo 19. sezona zadnja. »Kot kreativna oseba ves čas potrebujem izziv, čeprav je šov super in zabaven, ni več izziv,« je dejala za The Hollywood Reporter.

Čeprav so bili številni gledalci presenečeni nad to odločitvijo, je hišni DJ,  Stephen "tWitch" Boss dejal, da je nekaj takšnega pričakoval. »Ellen je pred tremi leti povedala, da je podpisala pogodbo za še tri leta,« je dejal za E! News junija in dodal: »Sam sem pričakoval, da se bo držala tega. Pravzaprav to ni bilo presenečenje, ker je to že napovedala.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ellen je odločitev, da se po devetnajsti sezoni poslovi, sporočila po preiskavah, ki so jih sprožile obtožbe nekaterih njenih bivših sodelavec. Očitali so ji, da je zlobna in rasistična.  »Na prvem sestanku naše oddaje sem vsem povedala, da bo to delovno okolje prostor sreče – da nihče ne bo povzdignil glasu in da bodo vsi deležni spoštovanja. Očitno je, da se je nekaj spremenilo in zelo sem razočarana, da se je to zgodilo. In za to mi je žal,« je takrat zapisala v sporočilu zaposlenim in jim obljubila, da se kaj podobnega ne bo več ponovilo. 

Preberite še: Iskrena Naomi Campbell: To je krivo, da sem samska

Morda vas zanima tudi: Najpomembnejše življenjske lekcije, ki se jih je v štirih desetletjih naučila Beyonce


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)