Drzna vplivnica, ki z roza kombijem potuje po svetu

Prepotovala je deset evropskih držav, zdaj pa bo raziskovala še Ameriko in Mehiko.

25.4.2021 ob 5:40 | Foto: Susi Cruz, instagram | Avtor: P. Pa.

Drzna vplivnica, ki z roza kombijem potuje po svetu

Na instagramu je Susi Cruz (28) podpisana kot bojevniška princesa, ki je pustila študij in službo, si preuredila kamper in se podala na razburljivo pot po Evropi. Z njim po Evropi potuje že zadnja štiri leta in vse skupaj dokumentira, snema in deli s svojimi sledilci.

Pogumna Susi je pred leti zapravila 5.000 funtov za vozilo, si v njem sama izdelala mini kuhinjo in posteljo ter se podala na pot. »Približno štiri mesece sem si preurejala kombi, ker nisem imela nobenih izkušenj. Prijatelji so mi pomagali z elektroniko in težjimi deli, ostalo pa sem se morala naučiti sama.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Namaste You Beautiful Soul. (@susicruzz)

 

Za Dailymail je razkrila, da sprva ni razmišljala o dodatkih, saj je imela omejena sredstva. Pomembno ji je bilo le to, da bo imela posteljo ter da si bo lahko kje skuhala in pripravila hrano. »Vse kar je bilo več od tega, je bil luksuz. O tušu in stranišču sploh nisem razmišljala.« Med potovanjem po Evropi pa je kombi nadgradila in ga opremila tako, da je postal še bolj udoben. »Danes imam hladilnik, grelnik in solarne celice. Včasih, ko je zunaj stiskal mraz, sem spala na mrzlem in je bilo res težko. Življenje zdaj je drugačno, bolj umirjeno. Odločam se, kaj se mi bo dogajalo in kdaj se bo. Včasih je izziv opraviti povsem enostavna opravila, kot je tuširanje ali pa polnjene rezervoarjev z vodo. A mi je vseeno všeč ta raznolikost. Lahko se zbudim v mestu, na plaži, v gozdu ali v gorah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Namaste You Beautiful Soul. (@susicruzz)

Na pot čez lužo

Susi si želi, da bi s svojim spletnim dnevnikom navdušila druge in jih opogumila k uresničevanju svojih sanj. »Moj moto je, samo naredi to, kar si želiš. Nič ne moreš izgubiti, lahko se le še nekaj naučiš. Če tvoja duša kliče po tem, pojdi za tem klicem in sledi intuiciji. Včasih sem ves čas razmišljala o tem, kje je pravo mesto zame. Spraševala sem se, kakšna je moja pot, kakšen je namen. Zdaj tega ni več. Enostavno sem sprejela vse, kar mi narava in življenje ponujata,« je dejala. »Ne pravim, da so cilji slabi in da jih nikoli ne bom imela, a želim povedati to, da ni nujno, da imaš načrt izdelan do potankosti in da je pot tista, ki ima svojo vrednost.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Namaste You Beautiful Soul. (@susicruzz)

Susi se med pandemijo koronavirusa podaja novi dogodivščini naproti. Pred dnevi je svoje sledilce obvestila, da se ji uresničuje velika želja, saj bo v naslednjih dneh s svojim roza vozilom odpotovala čez lužo. Raziskovala bo Ameriko in Mehiko in napovedala, da se že zdaj zaveda, da bo raziskovanje druge celine nadvse zabavno in avanturistično.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Namaste You Beautiful Soul. (@susicruzz)

Preberite še: Vplivnica, ki je med karanteno opustila barvanje las in sprejela naravno lepoto

Morda vas zanima tudi: Si upaš sama na pot? Tereza je šla in z avtodomom odkrila krasne kotičke 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)