Dolga obleka in kavbojski klobuk: kaj takšnega lahko nosi le J.Lo

Za nami je modni dogodek leta, na katerem so si hollywoodski zvezdniki dali duška.

14.9.2021 ob 11:15 | Foto: Mario Anzuoni/Reuters | Avtor: P. Pa.

Dolga obleka in kavbojski klobuk: kaj takšnega lahko nosi le J.Lo

Met Gala je dogodek, na katerem si hollywoodski zvezdniki radi privoščijo nekoliko več kot na drugih rdečih preprogah. Tako kot že mnogokrat v preteklosti, je tudi tokrat Jennifer Lopez poskrbela, da so se obračali za njo in jo občudovali. Sapo je jemala v dolgi rjavi obleki, krznenem ogrinjalu in kavbojskem klobuku. Že sama misel na to kombinacijo je nenavadna, a zdi se, da vse kar J.Lo spravi nase deluje in navdušuje.

Obleka, v kateri je blestela 52-letnica, je delo oblikovalcev hiše Ralph Lauren. Krasil jo je globok izrez na zgornjem delu in visok izrez na spodnjem delu. Vse skupaj je nadgradila z usnjenim rjavim pasom, ki je bil poln detajlov, bogatim nakitom in usnjeno ovratnico.

Jennifer naj bi bila ena izmed tistih zvezdnic, ki so bile še posebej navdušene, da je bil letošnji dogodek Met Gala izpeljan, potem ko so ga lani zaradi pandemije odpovedali. Na dogodku je bil tudi pevkin novi stari partner Ben Affleck. Paparaci so ju celo ujeli, kako sta si poklonila poljub.To je bil že drugi dogodek v tem tednu, ki sta se ga Ben in J.Lo udeležila skupaj.

Pevka pa je ta teden poskrbela tudi za presenečenje na podelitvi nagrad VMA, ko je podelila nagrado za pesem leta 18-letni Olivii Rodrigo za hit Driver's License. Presenečenje je bilo še toliko večje, saj ni nihče pričakoval, da bo J.Lo sodelovala pri podelitvi nagrad, saj je bila še konec tedna na drugem koncu sveta, v Benetkah.

V galeriji si oglejte stajling s katerim je navdušila sinoči.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)