David in Victoria Beckham zmagala v bitki s sosedom

David in Victoria Beckham sta z odlokom preprečila prenovo sosednje hiše.

22.4.2020 ob 9:30 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

David in Victoria Beckham zmagala v bitki s sosedom

Da do medsosedskih sporov prihaja tudi med znanimi, dokazuje zgodba Davida in Victorie Beckham. Z odlokom pristojnih služb sta namreč preprečila obnovo sosedovega doma, saj naj bi po njunem mnenju končni rezultat znatno pokvaril videz njunega, 31 milijonov funtov vrednega domovanja v londonskem Holland parku.

Sosed je med drugim želel na svoje ostrešje namestiti bogato razsvetljavo, kmalu po predložitvi načrta prenove tamkajšnjemu urbanističnemu uradu pa je podjetje London Projects Ltd v imenu Davida in Victorie podalo ugovor:

"Naši stranki skrbi zaradi škode, ki bi jo na njunem domu povzročila predlagana prenova, kajti ta bi negativno vplivala na zgodovinsko vrednost nepremičnine. Med drugim se ne strinjata z namestitvijo dodatnih luči na ostrešju, saj bi se svetloba iz njih razlivala tudi na sosednjo posest."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Maria (@iamnataliamaria) on

"Osvetlitev ostrešja zbuja veliko skrbi za par, ki je nepremičnino kupil prav zaradi značilnega zgodovinskega sloga same zgradbe ter celotnega območja, kjer se nahaja," je še navedeno v pritožbi, ki so ji pristojni organi ugodili.

Novica, da so obnovitvena dela zaustavljena, za Victorio in Davida nedvomno prinaša olajšanje, bosta pa kmalu deležna hrupa na njunem drugem domu, na podeželju v Cotswoldihu, kjer sta z družino trenutno v karanteni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VBF (STAY AT HOME

Odobreni so namreč načrti za izgradnjo novega kompleksa v bližini posestva Beckhamovih. Upokojenemu nogometašu in njegovi družini se obeta hrup, ki ga bodo povzročala gradbena dela.

Celotna vrednost projekta znaša 20 milijonov funtov ter vključuje izgradnjo šestih petsobnih hiš v slogu britanskega podeželja, restavracije, vrta, bazena in teniškega igrišča. Na voljo bo tudi podzemno parkirišče za sto vozil ter dodatno parkirišče za invalide.

Preberite še: David Beckham priznal, zakaj se je zaljubil v Victorio 

Morda vas zanima tudi: Victoria in David Beckham: Najini otroci niso razvajeni


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)