Victoria Beckham uvaja spremembe v družinski prehrani

Na mizi pri Beckhamovih se bo pogosteje znašlo živilo, na katerega prisega Victoria.

15.1.2020 ob 9:00 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Victoria Beckham uvaja spremembe v družinski prehrani

Victoria Beckham na družabnih omrežjih ne skopari z objavami, s katerimi poudarja pomen zdrave ter uravnotežene prehrane in pojasnjuje, kako k njej napeljuje člane svoje družine.

Tako je pred nedavnim razveselila z Instagram storyjem in v njem razkrila, da na družinske jedilnike uvaja novost in sicer kruh ezekiel, katerega sta si za zajtrk z avokadovim namazom privoščili s hčerko Harper, piše Hello.

Objavo je pospremila z napisom: "Običajen kruh smo zamenjali s tem. Tudi otroci ga obožujejo."

Kruh ezekiel sicer velja za eno najbolj zdravih vrst kruhov. Vsebuje veliko beljakovin, vlaknin in drugih, za telo pomembnih hranil. Ime je dobil po biblijskem liku Ezekielu, ki naj bi med dvoletnim bivanjem v puščavi užival zgolj to jed.   

Pripravljen je iz različnih vrst kaljenih zrn žit in stročnic, vključno s pšenico, prosom, ječmenom, piro, sojo in lečo. Je torej izjemno hranljiv in lahko prebavljiv ter ne vsebuje nikakršnega sladkorja, ob tem ima nizko energijsko vrednost.

Glede na vse to ni presenetljivo, da se je zanj odločila tudi Victoria ter k njegovem uživanju spodbudila vse člane njene družine. Kajti, kot rečeno, nekdanja spajsica veliko da na zdravo prehrano, hkrati sledi še strogemu vadbenemu režimu.

Telovadba dvakrat na dan

Kot je povedala v enem od intervjujev, vstaja okoli šestih zjutraj, preden se zbudijo otroci eno uro telovadi v telovadnici, nato poskrbi za zajtrk in po odhodu otrok v šolo, preden se odpravi v pisarno, še eno uro telovadi.

"Sem zelo disciplinirana in obožujem telovadbo. To so edini trenutki, ki jih res namenjam samo sebi."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Pri 45 pomirjena sama s seboj

Modna ikona je pred kratkim v intervjuju za Harper's Bazaar spregovorila o svoji samopodobi: "Potrebovala sem res veliko časa, da sem se sprejela takšno, kot sem. Z vsemi napakami. Mislim, da sem lepa? Ne, sploh ne. A se sprejemam.

Ko gledam svoje pomanjkljivosti, se samo nasmehnem in si mislim: to sem jaz in tega ne bom spreminjala. Da sem to dojela, sem potrebovala celih 45 let. Sedaj sem zadovoljna s seboj ter s svojim telesom. Končno sem torej odrasla in se ne obremenjujem s povsem nepomembnimi malenkostmi."

Preberite še: Victoria Beckham: "Ljudje so si v 20. letih najinega razmerja izmislili vse mogoče"

Morda vas zanima tudi: Deset svetovnih prehranskih smernic, ki bi jih morali posnemati


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)