Camilla iskreno o težavah v zakonu s princem Charlesom

Camilla Parker Bowles priznava, da v zakonu s princem Charlesom ni vedno lahko. Prvič se je javno dotaknila tudi obdobja po ločitvi princa od princese Diane.

21.6.2022 ob 8:17 | Foto: Dylan Martinez/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Camilla iskreno o težavah v zakonu s princem Charlesom

Camilla Parker Bowles priznava, da v zakonu s princem Charlesom, s katerim je poročena 17 let, ni vedno lahko, razlog za to pa so njuni polni urniki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ℂ

"Ni vedno enostavno, vendar skušava ujeti trenutek dneva, ko se vendarle lahko vidiva," je za britanski Vogue povedala o življenju z bodočim kraljem.

"Včasih se zdi, kot da sva ladji, ki ponoči plujeta ena mimo druge, a še vedno najdeva čas, da se skupaj usedeva in popijeva skodelico čaja ter se pogovoriva o najinem dnevu.

Imava tisti trenutek. Prijetno se je pogovoriti, ko imava čas za to. In ko sva skupaj na potovanjih, je nekaj najlepšega, ko se usedeva vsak v svoj kot v isti sobi in bereva vsak svojo knjigo. Zelo pomirjujoče je dejstvo, da se nama ni treba pogovarjati. Da lahko samo sediva in sva skupaj."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ℂ

74-letna Camilla in 73-letni Charles sta bila v zvezi že tedaj, ko sta bila oba v zakonu z drugimi. Camilla je bila poročena z Andrewom Parkerjem Bowlesom, britanskim vojaškim oficirjem, od katerega se je ločila leta 1995. Imata dva otroka, 47-letnega Toma in 44-letno Lauro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KEMBRICISTAN (@kembricistan)

Princ Charles je bil poročen s princeso Diano, leta 1982 sta dobila sina Williama in leta 1984 še Harryja. Leta 1992 sta se razšla in se leta 1996 uradno ločila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GINA WAY (@ginaway1)

Camilla se je po ločitvi prestolonaslednika, zlasti pa po tragični smrti Diane leta 1997 znašla v veliki nemilosti javnosti in kraljeve družine.

"Ni bilo lahko," je komentirala to obdobje: "Tako dolgo sem bila osovražena, da sem se morala s tem naučiti živeti. Nikomur ni všeč, da je stalno pod drobnogledom in vedno predmet kritik ter skrunitve.  A na koncu sem se nekako dvignila nad vse skupaj, prebolela in šla naprej. Treba je naprej z življenjem."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PRESS IMAGE LIBRARY (@pressimageuk)

To je tudi storila, se leta 2005 poročila s Charlesom in od tedaj opravlja številne kraljeve zadolžitve, med drugim je soproga spremljala na tradicionalni konjeniški prireditvi Royal Ascot, kjer je on nadomeščal kraljico.

Februarja je monarhinja naznanila, da bo vojvodinjo Cornwalla podprla kot bodočo kraljico, kar bo postala, ko bo Charles nekoč zasedel prestol, na kar je Camilla dejala, da je zaradi geste ganjena in počaščena.

Povzeto po portalu Page Six

Preberite še: Ženska v kraljevi družini, ki je princ Harry je ne prenese

Morda vas zanima tudi: Nezakonski otroci, varanje in drugi največji kraljevi škandali v zadnjem stoletju


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)