Arijanna (Sanjski moški) v intervjuju razkrila resnico o zgodbi z nekdanjim fantom

Kljub temu, da sta imela z Blažem veliko skupnega, se na koncu ni odločil zanjo. V intervjuju Arijanna priznava, da so se ob gledanju oddaje Sanjski moški znova prebudila čustva, zaupala pa nam je tudi resnico o zgodbi z nekdanjim fantom.

21.12.2022 ob 10:44 | Foto: Instagram | Avtor: N. B.

Arijanna (Sanjski moški) v intervjuju razkrila resnico o zgodbi z nekdanjim fantom

Letošnja sezona priljubljenega šova Sanjski moški je zaključena. Blaž Kričej Režek je na koncu izbiral med Kristino Miler in Arjianno Saro di Palma, a je nato zadnjo vrtnico podelil 21-letni Celjanki.

Kljub temu, da sta imela z Arijanno veliko skupnega, se na koncu Blaževo srce ni odločilo zanjo. Kot nam je razkrila v kratkem pogovoru po koncu predvajanja šova, ji ob tem ni bilo lahko, a kot pravi, so jo že pretekle izkušnje naučile, da potlači svoja čustva, ko je to potrebno. 

Kakšni so bili občutki, ko je Blaž zadnjo vrtnico podelil Kristini in ne tebi?

Nekako sem to pričakovala, saj se mi je zdelo, da sta se s Kristino na zadnjih zmenkih bolj povezala, kot pa jaz in Blaž. Definitivno pa ni bilo lahko. Iz preteklih izkušenj sem se navadila tudi sama sebi postaviti nek zid in ne pustiti čustev na plano. V tistem trenutku sem seveda potlačila vsa čustva in zaželela vso srečo Blažu in Kristini.

Kaj je po tvojem mnenju pretehtalo pri njegovi odločitvi?

Kot je sam dejal, med njima je bila neka energija, ki je z mano ni začutil. Bila sva si všeč, ampak je več energije čutil s Kristino.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arijanna Sara di Palma

Kmalu po začetku predvajanja šova so se pojavile govorice, da tvoja zgodba z nekdanjim fantom še ni bila zaključena, ko si vstopila v šov. Je to res? 

Zgodba z nekdanjim fantom je zaključena. Sva še v stikih, saj imava še isto družbo in pa Tople užitke skupaj, ampak to je pa vse, kar je med nama. 

Kako si se počutila ob gledanju oddaj, ko je Blaž večkrat zapored na samo odpeljal tebe? Takrat so imela dekleta o tem veliko za povedati …

Ob gledanju oddaje so se spet pojavila čustva do njega. Vedela sem, da ne bom zmagala, ampak sem se počutila, kot da sem spet tam.

V kakšnih odnosih sta s Kristino po snemanju šova? Sta še vedno prijateljici?

S Kristino se razumeva. Na žalost sva manj v stikih, kot sem si prvotno zamislila, verjetno je na to predvsem vplivala velika razdalja med nama. Ampak za vedno ji bom hvaležna. Z njo sem dala v oddaji čez vse težke trenutke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arijanna Sara di Palma

Si še vedno samska, ali je morda druga polovica leta 2022 tudi tebi prinesla ljubezen?
 
Zaenkrat sem še samska. Izkoristila bom to obdobje, da se osredotočim nase in delam na sebi. Puščam pa odprta vrata za novo ljubezen.
 
Se je ob predvajanju šova po televiziji število tvojih oboževalcev povečalo?
 
Povečalo se je število oboževalcev in pa prav tako “hejterjev”. Na negativne komentarje sem se že navadila, pozitivni me pa vedno na novo razveselijo.
 
Kakšni so tvoji načrti za leto 2023?
 
Tako kot do zdaj, živeti življenje na polno. Veliko bom potovala, imam tudi že par destinacij v mislih. To mi je definitivno prioriteta. 

Kako boš izkoristila medijsko prepoznavnost?

Svojim sledilcem želim dati navdih. Na svojih platformah se trudim izpostavljati tudi teme, kot so dobrodelnost, darovanje, globalno segrevanje, zdravje itd. Če že imam to moč, jo želim izkoristiti tudi v dobre namene in pomagati ljudem. 

Preberite še: Znani Slovenec iskreno o starševstvu: »Izogibajte se ljudi, ki so polni nasvetov«

Morda vas zanima tudi: »Zakaj se ne bi smel zaljubiti v dekle, kot sem jaz« (resnična izpoved)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)