Anamaria Goltes končno razkrila skrbno varovano skrivnost

Ko je napovedala, da pripravlja nekaj povsem svojega, je bilo takoj vsem jasno, da bo povezano z vadbo.

3.3.2020 ob 9:10 | Foto: Instagram | Avtor: P. Pa.

Anamaria Goltes končno razkrila skrbno varovano skrivnost

Dekle najbolj znanega Slovenca ta hip Anamaria Goltes je ambiciozno in ne želi biti znana zgolj zato, ker je v zvezi z Lukom Dončićem. Najprej se je podala v manekenske vode in začela graditi svojo kariero v modnem svetu, zdaj pa je predstavila še svoj nov projekt, ki ga je tako dolgo napovedovala in skrivala.

Ko je pred časom napovedala, da pripravlja nekaj prav posebnega, je bilo vsem jasno, da bo ta povezan z vadbo, a šele zdaj je razkrila, kaj točno je pripravila. V storyjih na Instagramu je tudi pojasnila, kje je dobila motivacijo, da se je odločila pripraviti poseben vadbeni program za ženske.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A M A R I A (@anamariagoltes) on

Pripravila je tri različice

»Glavni navdih za ta projekt je bil, da želim biti neodvisna in želim početi svoje stvari. Moja inspiracija so močne, neodvisne ženske, ki želijo telovaditi in se dobro počutiti v svojem telesu,« je povedala in nadaljevala, da bo kmalu na trg poslala vadbeni program, ki bo na voljo v treh različicah, dosegljiv na njeni spletni strani. Prvi bo osemtedenski vadbeni program, drugi se bo posvečal mišicam zadnjice, pri tretjem pa bo fokus na gradnji mišične mase.

--> Preberite še, zakaj manj telovadbe bolj koristi kot več

»Na posnetkih bom vaje izvajala jaz, vi pa boste telovadili z mano. Prejeli boste opomnike, jedilnike, nakupovalne sezname in recepte,« je povedala in dodala, da bo program napisan v angleščini, kasneje pa si želi, da bi lahko program prevedla tudi v druge jezike. Anamaria je še povedala, da je njena najljubša vadba tista, v kateri se posveti celemu telesu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A M A R I A (@anamariagoltes) on

Na pomoč ji je priskočil strokovnjak

Povedala je še, da je program sestavil profesionalen trener in da vsebuje vse tiste vaje, na katere prisega tudi sama. »Sovražim vojaške poskoke in visoke skoke,« je dejala in dodala, da ji včasih enostavno ni do tega, da bi izvajala fizično naporno vadbo. Njena vadba naj bi bila zasnovana tako, da se po vadbi ne počuti popolnoma izžeto, temveč v vadbi uživa, prav tako pa obljublja, da prinaša zavidljive rezultate.

Preberite še: Anamaria Goltes: Moja omara je kot barvit živalski vrt (intervju)

Morda vas zanima tudi: Pet vadb, s pomočjo katerih boste lažje zaspali


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)