FOTO: Sredin večer v znamenju Luke Dončića in Anamarie Goltes

Anamaria Goltes zasijala na brvi LJFW, Luka Dončić na parketu dvorane v Dallasu.

24.10.2019 ob 10:30 | Foto: Jure Makovec/LJFW

FOTO: Sredin večer v znamenju Luke Dončića in Anamarie Goltes

Včerajšnji večer je bil uspešen za trenutno najbolj priljubljen parček na slovenski družabni sceni. Sicer sta zasijala vsak na svojem koncu sveta in Anamarija je na Instagramu zapisala, da je žalostna, ker ne more iz publike podpirati svojega dragega ob začetku druge sezone v NBA, a Luka je kljub temu sanjsko startal sezono v ameriški košarkarski ligi. Več o njegovem večeru si lahko preberete tukaj.

Anamaria pa se je sinoči odlično odrezala na modni brvi. V okviru Ljubljanskega tedna mode se je sprehodila na revijah za Princip in Renato Bedene. Anamaria je povedala, da je med hojo nadvse uživala.

»Vedno se rada vrnem v Slovenijo in se udeležim dogodkov kot je LJFW. Čeprav smo majhen narod premoremo ogromno kulture in umetnosti, zato sem res vesela, da pri nas obstaja Ljubljanski teden mode. Danes sem med revijo še posebej uživala, saj je pista res dolga. Daljša kot je, bolj se lahko sprostiš in doživiš ta čaroben trenutek pozornosti ter energije, ki ti jo da množica,« nam je zaupala.

Prva dva dni LJFW si je revije ogledala kot gostja, v soboto pa se že vrača v Ameriko. Zaupala nam je, da zelo pogreša svojega kužka Hugota.

Kako se je na LJFW odrezala Anamaria, si oglejte v galeriji.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)