Znaki, da ste se zapletli z ženskarjem

Štiri lastnosti moškega, ki nikoli ne bo samo vaš.

29.5.2016 ob 6:45

zenskar.jpg

On lep, urejen, kavalir, zna zbuditi pozornost, popihati na dušo, biti romantičen in odlično izbira darila. Skratka, lahko bi bil popoln, na žalost pa ni takšen samo do vas. Res si mislite, da ga boste prav vi lahko spremenili, a največkrat se to ne zgodi. Zato odnehajte, preden vam zlomi srce. Še prej pa prepoznajte znake, ki odkrivajo, da je ženskar. Ti so najbolj očitni.

Več intimnih napotkov poiščite na Facebooku.

Tako se govori

Če ga spremlja sloves, da leta s cveta na cvet vedite, da je to najbrž kruta resnica. Saj veste, kaj pravijo: kjer je dim je tudi ogenj.

Preveč je romantičen

Morda se vam res zdi čudovito, da vas razvaja z darili, izleti, pohvalami in z bolj ali manj velikimi pozornostmi. A zavedajte se, da so ženskarji navajeni pozornost nežnejšega spola kupovati. Z materialnimi ali nematerialnimi dobrinami.

Se mu mudi

Moški, ki se jim v razmerju mudi in se hitro spuščajo v ljubezenske odnose, si v večini primerov ne želijo dolgotrajne zveze.

Popoln je

Ženskarji so odlični igralci. Zaradi svojih bogatih izkušenj natančno vedo, kaj je ženskam všeč, kaj bi v določenem trenutku rade slišale in kako se morajo do njih obnašati. Popolnost se sliši krasno, a ko boste še enkrat pomislili si boste morali priznati, da je prav ta tudi njegova največja pomanjkljivost.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)