Vadbene aplikacije, ki vam bodo pomagale uresničiti novoletne zaobljube

Če vaša vnema že popušča, so te aplikacije lahko rešilna bilka.

18.1.2020 ob 5:40 | Foto: GettyImages, Instagram | Avtor: P. Pa.

Vadbene aplikacije, ki vam bodo pomagale uresničiti novoletne zaobljube

Leto 2020 je že v polnem zamahu in mnoge, ki si kot novoletno zaobljubo zadajo, da bodo več telovadili in več časa namenili vadbi, zdaj vnema že mineva. Če prvi val navdušenja že pojenja in menite, da potrebujete malo spodbude, boste gotovo hvaležni za seznam vadbenih aplikacij. Telovadbe se lahko lotite kar v varnem zavetju svojega doma.

Johnson & Johnson 7 Minute Workout

Inštruktor Chris Jordan vas preko aplikacije vodi korak za korakom skozi sedem minutno vadbo. Aplikacija vsebuje 72 vadb in še dodatnih 22 vaj. Vse kar potrebujete je stol in stena. Odlično, kajne.

CrossFit

Če ti je poznan Crossfit, potem so vam zagotovo znane tudi velike bele table, na kateri so zapisane vaje. Med več kot osem milijoni vadbenih kombinacij boste zagotovo našli pravo zase. Če se aplikaciji pridruži še kdo izmed vaših prijateljev, pa lahko med sabo celo tekmujete.

Keelo

Vadbe v tej aplikaciji so zasnovane tako, da ne boste pozabili na nobeno mišično skupino. Premišljeno je zasnovana in deluje na način, da upošteva, katero mišično skupino ste obremenili med prejšnjo vadbo. Vaje lahko opravljate doma ali pa v fitnesu.

 

NeoU

Na tej aplikaciji boste našli vse: od intervalnih treningov, do barreja, joge in treningov za moč.

Strava

Velja za eno izmed najboljših aplikacij za tekače in kolesarje. S pomočjo aplikacije lahko delite svoje dosežke in tekmujete s prijatelji, ki uporabljajo to aplikacijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Strava (@strava) on

Yoga Wake Up

Če se zjutraj težko zbudite, potem bo joga za prebujanje več kot odlična za vas. Nastavite budilko in aplikacija vas bo popeljala do kratke joga ali meditacije, s katero boste lažje začeli nov dan.

Sworkit

Če imate le pet minut za vadbo, je Sworkeit kot nalašč za vas. Ponuja vam več kot 400 različnih vadb, zaradi katerih se boste po petih minut počutili kot prerojeni.

Ladder

Aplikacija je super za vse tiste, ki bi radi nasvet osebnega trenerja, a žal do njega nimate dostopa. Aplikacija bo, glede na to, kaj iščete, ponudila najbolj primerne vaje in vam sestavila program.

Sweat with Kayla Itsines

Njen program #BBG ste na Instagramu gotovo že zasledili, saj velja za pravo uspešnico. A prava čarovnija se dogaja, ko se pridružiš njeni skupnosti v aplikaciji Sweat with Kayla. Po njenem programu vadijo po vsem svetu. Znotraj aplikacije pa je možno deliti tudi napredek in se povezovati z drugimi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SWEAT (@sweat) on

8Fit

Znotraj aplikacije si lahko ustvarite svoj vadbeni program pa tudi prehranski načrt. Aplikacija je zasnovana tako, da pomaga uporabniku osvojiti boljše in bolj zdrave življenjske navade.

MyFitnessPal

Gre bolj za prehransko aplikacijo, s pomočjo katere lahko nadzorujete vnos džulov (kalorij). V svoji bazi imajo več kot 5 milijonov prehranskih izdelkov. V njej beležite svoj napredek in

Preberite še: To se bo zgodilo, če bo telovadba postala del tvoje jutranje rutine

Morda vas zanima tudi: VIDEO: Učinkovita telovadba v pripravah na poletje 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)