Število konjev, ki jih vidite na sliki, odkriva vaš značaj

S pogledom na zanimivo podobo se bodo izrisale nekatere značajske lastnosti.

21.10.2019 ob 5:50 | Foto: The minds journal | Avtor: M. FL.

Število konjev, ki jih vidite na sliki, odkriva vaš značaj

Eno od petih čutil, ki nam jih je podarila mati narava, je vid. To, kako stvari vidite, je močno povezano tudi z značajem. Dokaz, da je temu res tako, so predstavili na portalu The minds journal, kjer so objavili podobo s konji. Število teh, ki jih na njej opazite razkriva, kakšni v resnici ste.

Pravila igre:

To ni test, zato vam ni treba goljufati. Na hitro s pogledom ošinite sliko (glejte jo sekundo, dve) in v mislih preštejte konje, ki se vam izrišejo pred očmi. Nato pa poglejte, kaj število videnih pomeni.

En konj

Vi ste nekdo, ki vedno vidi širšo sliko. Za vas je pomemben gozd, ne eno drevo. Torej je na prvem mestu celota in se z malenkostmi ne obremenjujete. Hitro znate sprejemati prave odločitve in predvideti rezultate ter se dobro znajdete na vodilnih položajih.

Čeprav se ponašate s temi čudovitimi lastnostmi, bi vendarle morali priznati, da so neredko prav podrobnosti tiste, ki na koncu marsikaj spremenijo. Zato, kljub temu, da vam vse teče kot po maslu, včasih upoštevajte posamične enote ter ne samo celote.

Pet do deset konjev

Ste oseba, ki na življenje gleda s svetle plati. Veste, kaj je tisto, kar šteje in sprejemate dokaj racionalne odločitve, čeprav nikoli povsem ne pozabite na čustva.

Večkrat se zanašate na srečo, ki vam velikokrat pomaga na poti do uresničevanja ciljev. Čeprav niste najbolj sistematični, zadeve vedno izpeljete do konca. Prav tako ste izjemno dinamični ter vselej v gibanju. Tudi tedaj, ko sedite pri mizi, ne morete povsem mirovati.

Res ste uspešni na vseh področjih, a včasih le malo preveč zaupate v svoje sposobnosti, neredko pretiravate in velikokrat zaidete v skrajnosti.  Na srečo se s težavami, v katere vas to lahko pripelje, znate spopadati, tako kot znate sprejemati neuspehe ter se po njih pobrati.

 

Enajst ali več konjev

Perfekcionist. Imate izjemno oster vid ter prav takšen um. Opazite stvari, ki drugim ostanejo skrite, ste izjemno resni in odgovorni ter nikoli nikogar ne razočarate. Zato vas imajo sodelavci ter prijatelji radi. 

Vendar perfekcionizem terja tudi svoj davek. Pogosto ste prav zaradi njega preobremenjeni, saj ste vedno pripravljeni trdo delati, redko ste zadovoljni z rezultatom, verjamete,  da je mogoče izboljšati vsako stvar in skoraj ne poznate zabave.

Ne bi vam škodovalo, če bi si kdaj privoščili predah in možganom omogočili vsaj malo počitka. Skušajte se obdati z ljudmi, ki vam bodo pomagali pokazati, kje je meja. Saj se je včasih res nesmiselno preveč gnati in obremenjevati s podrobnostmi.

Preberite še: S pogledom na sliko odkrijte, kakšni v resnici ste

Morda vas zanima tudi: Imaš na sredini dlani X? To te čaka v življenju


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)