Se bo Meghan Markle sestala s težavnim očetom?

Očitno se Meghan Markle želi z očetom pogovoriti na štiri oči.

9.8.2018 ob 4:23

meghan_markle_princ_harry_poroka_kraljeva_druzina.jpg

Od daleč se zdi, da je Meghan Markle postlano z rožicami. Poročena je z ljubeznijo svojega življenja in večina članov soprogove družine jo obožuje. 

Na žalost zadeve ne tečejo gladko v njeni družini. Medtem, ko sta si z mamo Dorio Regland bližje kot kdajkoli prej, je med njo in očetom veliko, pa recimo temu, napetosti.

74-letni Thomas Markle je, odkar se je Meghan zaljubila v princa Harryja, poskrbel za kar nekaj sočnih naslovov v tabloidih in za nemalo posnetkov paparacov, ki so ga med drugim fotografirali med pripravami na kraljevo poroko, katere na koncu zaradi zdravstvenih težav ni obiskal.

V intervjujih je brez dlake na jeziku kritiziral Meghan, njenega izbranca in domala vso kraljevo družino. Poskrbel je torej, milo rečeno, za pravo dramo.

Sedaj pa Meghan načrtuje obisk Združenih držav Amerike in vse glasnejša so ugibanja, ali se bo sestala tudi z očetom ter skušala vsaj nekako zgladiti napetosti, ki se pojavljajo med njima.

"Govorilo se je o tem, da se bo vojvodinja med obiskom nove celine srečala z očetom," je vir blizu kraljeve družine povedal za Mirror. "Thomas je že rezerviral dva datuma za potovanje iz Mexica v Los Angeles, kjer naj bi se sestal s svojo hčerko. Natančna lokacija in točni datumi so stroga varovana skrivnost, kar je v prid obema. Za oba bo to namreč izjemno čustven dogodek, namen katerega bo zakopati bojno sekiro in pozabiti na zamere."

Upamo, da se bo srečanje res zgodilo in da bo Thomas o kraju ter datumu molčal. A vedno obstaja možnost, da mu bo "nehote" ušla kakšna informacija.

Avtorica: M. FL., povzeto po portalu Marie Claire
Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)