Rajski zasebni otok, kjer bo Pippa Middleton preživela medene tedne

Pippa in James Matthews bosta medene tedne preživela na zasebnem otoku sredi Pacifika, ki ni nič manj kot sanjski.

25.5.2017 ob 6:50

otok12-min.jpg

Pippa Middleton, mlajša sestra cambriške vojvodinje Kate, je v soboto dahnila usodni "da", medeni teden pa naj bi z Jamesom Matthewsom preživela na zasebnem otočku Tetiaroa v Francoski Polineziji.

RTX36PQK-min.jpg

Otok je leta 1966 odkupil igralec Marlon Brando, ki je tam preživel tudi veliko svojega prostega časa. V otok se je zaljubil med iskanjem primerne lokacije za snemanje filma Upor na ladji Bounty (izvirno Mutiny on the Bounty), ki so ga na koncu posneli na sosednjih otokih Tahiti in Moorea.

otok2-min.jpg

Po njegovi smrti so otok spremenili v prestižen resort The Brando, kjer boste za noč v luksuzni vili odšteli 3500 evrov! V resortu je 35 vil, vsaka od njih ima zunanjo kad in svoj bazen, v osupljivi laguni lahko plavate z želvami, poležavate med palmami na beli peščeni plaži in se pustite razvajati osebju resorta.

otok3-min.jpg

Marca letos je otok obiskal tudi nekdanji ameriški predsednik Barack Obama, kot kaže, pa se mu obeta nov val slavnih gostov. Kje bo najslavnejša kraljeva sestra preživela prve dni zakonskega stanu, preverite v spodnji galeriji.

Avtor: F. M.

Foto: The Brando, Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)