Preprosto življenjsko vodilo, ki mu Kate Middleton sledi že več kot 20 let

V rosnih letih je Kate Middleton dobila nasvet, ki ga upošteva še danes.

14.4.2019 ob 4:03

kate_middleton_micna.jpg

Nemogoče je zanikati, da ima Kate Middleton čudovito življenje: je lepa, očarljiva in je pripadnica kraljeve družine, ki svoje življenje posveča soporogu, otrokom, protokolarnim obveznostim ter po zemeljski obli potuje kot diplomatka.

Kje pa tiči skrivnost njenega uspeha? Kot piše Marie Claire nedvomno tudi v tem, da že dvajset let sledi preprostemu življenjskemu vodilu.

V svoji knjigi: Kate, bodoča kraljica (Kate, the future queen) kraljeva biografinja Katie Nicholl razkriva, da je Kate v rosnih letih od svojega učitelja ter nekdanjega ravnatelja šole St Andrews' Prep School Roberta Achesona prejela kanček modrosti: vedno se smehljaj.

Nichollova piše: "Ko je Acheson zapustil šolo, ga je Kate obdarila s plišastim medvedkom, ki so ga podpisali vsi člani njene družine. Zraven je pripisala tudi besede, s katerimi mu je zagotovila, da bo upoštevala njegov nasvet: vedno se bom smejala.

"Od nekdaj je imela čudovit nasmeh in vedno sem ji govoril, naj se, ne glede na to, s čim jo bo presenetilo življenje, vselej smehlja," je kasneje povedal nekdanji učitelj in ravnatelj.

Očitno Kate njegovemu napotku sledi še danes, saj s svojim nasmehom razveseljuje na vseh dogodkih, ki se jih udeležuje. Zagotovo ji je pomagal tudi tedaj, ko je očarala Williama.

Kajti bodimo pošteni, kdo ne bi hotel biti v družbi nekoga, ki vedno izžareva radost ter veselje.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Preberite še: Drzno odprto pismo Meghan Markle: "Smejala se boš, a med tvojimi nogami bo zgodba povsem drugačna." ali pa 14 z rojstvom povezanih kraljevih pravil, ki naj bi jih upoštevala Meghan in Harrya 

Priporočamo tudi: Skrivni pomen profilne slike Meghan Markle in princa Harryja na Instagramu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)