Nasmejali se boste: Vprašanja, ki jih ženske na skrivaj zastavljajo na spletu

Splet ponuja odgovore na mnoga, včasih res bizarna vprašanja.

29.11.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Nasmejali se boste: Vprašanja, ki jih ženske na skrivaj zastavljajo na spletu

Za večino je tedaj, ko na vprašanje ne poznajo odgovora prva misel Google. Ta ve domala vse. Vsaj tako se nam zdi. A ne bomo se spuščali v verodostojnost vseh informacij, ki krožijo po spletu, bomo pa razkrili nekaj najbolj bizarnih vprašanj, ki jih glede na analizo teh Googlu zastavljajo ženske. Na skrivaj.

15. Lahko kupim vino v sodu?

Povsem smiselno vprašanje. Obeta se vam konec tedna s prijateljicami in veste, da boste popile velike količine vina. Zakaj se torej mučiti s steklenicami ali drugo, manjšo embalažo, če bi sod predstavljal najboljšo rešitev in s tem na daljši rok olajšal življenja vsem.

Seveda le, če ga boste potem, ko ga boste izpraznili, ponovno napolnili.

14. Kako naj se ostrižem sama?

Vsem je jasno, da to ni najboljša ideja in da se podvig praviloma konča z obupno pričesko, ki jo vsaj skuša rešiti frizer.

 A nekatere to ne odvrne od misli, da bi se postrigle same. Način, kako to najbolje izvesti, pa naj bi razkrival, seveda, striček Google.

13. Ljubke tetovaže na prstih

Tetovaže so v modi kot še nikoli in lahko bi rekli, da bolj kot oni, ki jih imajo, izstopajo tisti, ki jih nimajo. Eno od priljubljenih mest za tetoviranje so prsti na rokah.

Kakšni motivi so najlepši, kako takšne tetovaže negovati, kako pogosto jih je treba obnavljati, vse to so vprašanja, ki v povezavi z njimi zanimajo ženske.

12. So napihljive lutke v avtomobilu sopotniki?

Težko je reči, zakaj bi nekoga to zanimalo, a dejstvo je, da nekatere zastavljajo to vprašanje.

Odgovor nanj se glasi: ne, dejansko vprašanje pa, zakaj za vraga bi sploh imeli na sovoznikovem sedežu napihljivo lutko …

11. Koliko mačk je preveč mačk?

Dobro, imate radi mačke, zato bi imeli več kot eno, a vendar ne toliko, da bi v očeh drugih bili čudakinja in mačja gospa. Zato bi radi vedeli, koliko mačk je preveč. Niste edini.

Kajti glede na rezultate analize uporabnic Googla, mnoge to res zanima. Seveda se odgovor glasi: ni pravila, edino, kar je treba upoštevati je, da lahko poskrbite za vse.

10. Kje lahko kupim samoroga?

Ne, ni šala. Nekatere bi rade kupile to žival. Zanimivo, ni jih malo malo. Nekateri bi pač radi psa, drugi mačko, tretji papigo in četrti samoroga.

Nihče jih nima pravice obsojati.

9. Lahko zanosim …

Vprašanja o nosečnosti so med najpogostejšimi na spletu, kjer se pojavljajo vprašanja o različnih scenarijih in tveganju za zanositev.

Preprost odgovor nanje se vedno glasi: če niste zaščiteni, je zanositev vselej mogoča. Za podrobnejša vprašanja pa se je bolje, kot na splet, obrniti na ginekologa.

8. En dan mi zamuja menstruacija, sem noseča?

Pa smo znova pri zanositvi in pri paniki, ki jo včasih prinaša zamujanje menstruacije. Če je to le en dan, res ni razloga za skrb

Če pa bo trajalo dlje, je bolje, kot Google, povprašati test nosečnosti.

7. Je normalno imeti menstruacijo enkrat mesečno

Očitno je menstruacija priljubljena tema. In ne glede na to, kako nora se zdijo nekatera z njo povezana vprašanja, pogosto se z njimi ženske obračajo na splet.

Eno o njih se denimo glasi: je normalno, da imam menstruacijo enkrat na mesec. Če bi poznali ustroj in delovanje ženskega telesa, bi vedeli, da je. A ne glede na dileme, še enkrat: ginekolog je mnogo verodostojnejši vir informacij glede teh dilem kot internet.

6. Lahko shujšam čez noč?

Hujšanje je še ena pogosta tema. Ne le z vidika diet in načinov, ki pripomorejo k vitkejšemu telesu, temveč tudi z vidika bližnjic.

Iskalni niz lahko shujšam čez noč, je v Googlu zelo pogost.

5. Googlanje sebe

Pogosto dame zanima, kaj glede njih skriva svetovni splet. Zato v iskalnik vnesejo svoje ime. Ter tako neredko odkrijejo profile na različnih omrežjih in portalih, za katere sploh ne vedo več, da obstajajo.

Ideja googlati sebe torej sploh ni tako neumna.  Kajti z njeno pomočjo lahko izgine vse, za kar nekdo noče, da je vidno čisto vsakemu.

4. Kako twerkati?

Očitno je Google idealen za učenje plesnih korakov. Tudi tako imenovanega twerkanja. Neredke dame se te spretnosti skušajo naučiti z njegovo pomočjo.

3. Me fant vara?

Čeprav ima nešteto odgovorov, Google ni vedeževalec. Ne more torej povedati ali nekdo nekoga vara. Lahko pa izpiše znake, ki opozarjajo na nezvestobo.

A na koncu vendarle velja: resnično stanje lahko razkrije zgolj iskren pogovor na štiri oči.

2. Kako povečati število sledilcev na družabnih omrežjih

Da, v določenih primerih je pomembno, koliko posameznikov nekomu sledi in zato je dobro poznati trike, kako povečati število sledilcev.

A ne glede na to, kakšni so, še vedno je najbolje ostati zvest samemu sebi.

1. Ali med izpuščanjem plinov porabljam energijo

Vsak način pride prav. Ko gre za hujšanje, namreč. In verjeli ali ne, neredko dame zanima, če se med spuščanjem vetrov porablja energija.

Naj se sliši še tako noro, na Googlu je o tej temi napisanega kar nekaj. Konsenz glede odgovora sicer še ni dosežen, je pa glede na pogostost vprašanja mogoče zaključiti nekaj: ženske spuščajo veliko vetrov.

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: Če imate suh kašelj in povišano temperaturo, nikar ne storite tega

Morda vas zanima tudi: 11 na interenetu najpogosteje iskanih diet


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)