Meghan Markle in princ Harry v pričakovanju še enega veselega dogodka

Bliža se dogodek, na katerem bo glavno vlogo igral Archie Harrison.

13.6.2019 ob 3:54

meghan_markle_princ_harry_micna.jpg

Verjeli ali ne, že več kot mesec dni je minilo, odkar sta Meghan Markle in princ Harry postala starša Archieju Harrisonu Mountbatten-Windsorju. In čeprav so bile njegove fotografije, ki so po vsem svetu zakrožile le nekaj dni po njegovem rojstvu, pravi balzam za oči, vsi privrženci kraljevega para težko pričakujejo trenutek, v katerem bo znova videti njegova okrogla lička.

Kot piše Pure Wow se priložnost bliža: njegov krst.

Po kraljevi tradiciji otroke krstijo nekje tri mesece po rojstvu, torej bo Arhchiejev krst predvidoma meseca julija.

Princ William in Kate Middleton sta vse tri otroke krstila v kraljevi kapelici palače St. James, ko so dopolnili približno tri mesece. Res je sicer, da Harry in Meghan rada malo zaobideta tradicijo, a viri blizu para poročajo, da ji tokrat nameravata slediti.

princ_louis_krst_micna.jpg

Palača sicer še ni uradno naznanila krsta najmlajšega člana kraljeve družine in kaj lahko se zgodi, da se, tako kot njegovo rojstvo, ne bo odvijal pred očmi javnosti temveč bo bolj zasebne narave, a brez skrbi: po samem dogodku bomo zagotovo deležni nekaj fotografij s tega imenitnega dogodka.


Kaj je še znanega?

Skoraj zagotovo je, da bo krst v kapeli St. George na gradu Windsor. Zakaj? Ker se je tam odvijala pravljična poroka, ker je bil tam krščen Harry in ker se nahaja blizu doma srečnega para, Frogmore Cottage.

Archie bo oblečen v tradicionalno kraljevo krstno oblačilo. V originalnem, ki ga je leta 1841 po zasnovi svoje poročne obleke za hčerko naročila kraljica Viktorija, je bilo krščenih 62 kraljevih otrok, med njimi tudi kraljica Elizabeta in princ Harry.

Leta 2004 so ga restavrirali in izdelali repliko, v kateri so bili krščeni princ George, princesa Charlotte in princ Louis.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters

Preberite še: Horoskop: Takšno življenje Archieju napovedujejo zvezde ali pa: Princ Harry: Odkar sem postal očka, jo še bolj pogrešam

Priporočamo tudi: Pretresljiva izpoved Severine: “Mama me po porodu pet mesecev ni mogla vzeti v naročje”

In tudi: Vsak teden pojemo za kreditno kartico mikroplastike


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)