Horoskop: 5 znakov, ki jih najpogosteje mika, da kršijo zakon

Med astrološkimi znaki so tudi takšni, ki pogosteje kot druga znamenja prihajajo v navzkriž z zakonom

5.11.2018 ob 10:20

policija_voznica_prehitra_voznja.jpg

Nekateri posamezniki zlahka prestopijo črto zakona in sledijo svojemu vzgibu ne glede na to, koga s tem prizadenejo, kako globoke rane zadajajo in kako njihova dejanja vplivajo na okolico.

Tako kot vse ostalo, je tudi to, kolikšna je verjetnost, da se bo nekdo požvižgal na družbene norme, mogoče predvideti s pomočjo horoskopa. Katera astrološka znamenja najpogosteje zaplujejo v navzkriž z zakonom, pojasnjuje Your Tango.

Škorpijon

Rojeni v tem znamenju so skrivnostni, osredotočeni na svoje cilje, egoistični in zamerljivi. Najpogosteje meje med dobrim in slabim ne prestopijo zaradi materialnih koristi, temveč jih pri tem vodi maščevanje. Kajti tedaj, ko jih nekdo poniža, užali ali kako drugače prizadene, ne izbirajo sredstev. Zlahka si je zamisliti škorpijona, kako prekrši zakon zgolj zato, da bo poplačal krivico.

To so zelo strastni posamezniki in kadar jim jeza ter zamera zameglita razum, se ne ozirajo na nič drugega, kot na to, da bo krivec plačal. Ker so zelo manipulativni ter intuitivni, zlahka najdejo načine, kako ubežati roki pravice in se neredko izognejo zaporu. Zato: pazite se škorpijonov. Oni so pregovorno nevarni.

Oven

Ovni po naravi radi tvegajo, kar pomeni, da velikokrat hodijo po robu zakona. Če temu dodamo še njihovo impulzivnost, moramo priznati, da je to idealna kombinacija, ki jih hitro pripelje v kalne vode. Praviloma ne razmišljajo o posledicah svojih dejanj in ko pride čas plačila, je to zanje popolno presenečenje.

Kajti ovni so tako zaverovani vase in v svoje sposobnosti, da so prepričani, da splošna pravila zanje ne veljajo. Vožnja pod vplivom alkohola ali prerekanje z varnostnikom na letališču zanje ni nič neobičajnega. Ovni pač živijo tvegano življenje. Takšna ter drugačna nečedna dejanja jim zagotavljajo prav tisto, brez česar ne morejo živeti: tveganje ter adrenalin.

Vodnar

Vodnarji zase menijo, da so najpametnejši na svetu. Podcenjujejo druge in se najpogosteje spustijo v spletni kriminal. Slepo prepričani v svoje sposobnosti so z vsakim uspešnim podvigom predrznejši.

Oni so individualisti, ki verjamejo, da so nad zakonom in nikakor ne prenesejo, kadar jim nekaj ali nekdo stoji na poti do cilja. S kakršnokoli oviro so se pripravljeni spopasti za vsako ceno, ne glede na to, kolikokrat zato prekršijo zakon.

Dvojček

Rojeni v tem ozvezdju imajo izjemne komunikacijske sposobnosti, kar pomeni, da si rok ne mažejo le sami, temveč tudi druge zlahka prepričajo, da jim sledijo na poti do, največkrat hitrega, čeprav spornega zaslužka. Nič neobičajnega ni, če se dvojčki zapletejo v tatvino, denarne poneverbe, telefonske goljufije ali v snovanje takšnih in drugačnih piramidnih iger.

Ker so na moč očarljivi, druge zlahka ujamejo v svojo mrežo in čeprav so pri svojih nečednih dejanjih ujeti ter zanje celo obsojeni, si s spretnim jezikom znižajo kazen. Oni zaradi svojih goljufij ne občutijo krivde. Denar strogo ločujejo od ljudi in dokler nikomur ne zadajo fizične bolečine so prepričani, da so do prigoljufanega bogastva več kot upravičeni.

Riba

V resnici ribe praviloma niso pobudnice za nečedne posle. Ker pa so dokaj labilne in rade ustrežejo drugim, jih ti neredko napeljejo v kriminalna dejanja.

Ribe tako z namenom usluge kradejo pomembne informacije, zmotijo pozornost varnostnika ali zamižijo na eno oko, ko vidijo, da nekdo počne nekaj, kar se ne spodobi. Skratka, one so pomemben člen v ozadju, glavnino pa opravijo drugi.

Največkrat so torej soudeleženke v zločinu. Ne zato, ker jim ne bi bilo mar za druge in za pravico, temveč ker ne znajo, ne zmorejo ali nočejo nikomur reči ne.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: To vas, glede na vaš znak, najhitreje spravi ob živce ali pa Horoskop: pet najbolj krutih astroloških znakov

Priporočamo tudi: Poglejte svoj mezinec in razberite vaš značaj


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)