Instagram navdih za jogistke

Nekateri profili so lahko odlična motivacija.

7.3.2017 ob 7:10

joga_ig.jpg

Izvajate jogo ali se morda še spogledujete z idejo? Občudujete ženske, ki zlahka naredijo stojo na glavi ali zvijejo nogo za vrat?

Z redno vadbo bo kmalu uspelo tudi vam, za večjo motivacijo pa lahko na Instagramu sledite jogistkam, ki vas bodo s svojimi objavami spodbudile k nadaljevanju.

Predvsem pa vas bodo prepričale, da je joga vadba, ki je primerna za vsakogar.

Nina Gaspari se z jogo ukvarja slabi dve leti, a jo je ta tako prevzela, da je že ustanovila svoj studio Yoga Hive Studio, ki je idealen za tiste, ki iščete ravnovesje med hitrim življenjskim ritmom in trenutki, ki si jih vzamete zase.

Colleen Saidman Yee  je avtorica številnih priročnikov in učiteljica joge. 

Rachel Brathen, vaditeljica joge ima več kot dva milijona sledilcev. Trenutno je tik pred porodom, a jogo seveda še vedno izvaja.

Profil Boys of Yoga dokazuje, da je joga tudi izjemno moška vadba. Michael James Wong si želi k jogi vzpodbuditi čimveč moških. Profil pa je izjemno sproščujoč tudi za ženske oči. 

Briohny Smyth in Dice Iida-Klein vodita tečaje joge po celem svetu. Njuno življenje je zaznamovano z jogo in potovanji, Instagram pa, logično, čudovit. 

Jessamyn Stanley navdušuje s svojo gibčnostjo in pozitivnim odnosom do telesa. 

Caley Alyssa si je od nekdaj želela svojo pisarniško delo zamenjati za učenje joge. Želja se ji je uresničila, sedaj potuje, uči jogo in svetuje o zdravi prehrani.

Avtorica: Da. M. 
Foto: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)