Valentinovo v zavetju doma: imamo načrt, kako ga popestriti

Letošnji praznik zaljubljencev bo nekoliko drugačen kot ponavadi.

13.2.2021 ob 5:40 | Avtor: P. K.

Valentinovo v zavetju doma: imamo načrt, kako ga popestriti

Ste z mislimi že pri najbolj romantičnem prazniku tega leta? Prihaja 14. februar in z njim valentinovo. Lahko, kot vsako leto, ponovno zamahnete z roko, imate pa edinstveno priložnost, da svojemu partnerju pripravite nepozaben večer, ki bo popestril te turobne dni. Za vas imamo nekaj idej, ki bo navdušil romatične duše. Letos odpadejo prestižne restavracije, obisk kina ali gledališča, sprehod po 21. uri ali izlet v neznano. To pa ne pomeni, da si ne morete pričarati najbolj čarobnega večera v dvoje.

Romantični zmenek v dnevni sobi

S partnerjem si določita večer za zmenek in se uredita, kot da gresta v najbolj »fancy« restavracijo. Torej oblecita svoje najljubše kose (trenirka ne velja!) in si privoščita čisto pravi zmenek. Hrano lahko tudi naročita in se s tem malo pocrkljata. Nastavita si svojo najljubšo glasbo in prižgita kakšno dišečo svečko za ambient. Če ste vešči v kuhinji, si lahko popoldne vzamete čas in pripravite romantično večerjo ali pa samo prigrizek.

Kulinarično doživetje

Če sta s partnerjem zagrizena gurmana imamo za vas projekt, ki se mu ne bosta mogla upreti. Odprita si steklenico vrhunskega vina in skupaj pripravita romantično večerjo za dva. Kar nekaj vrhunskih slovenskih kuharjev ponuja predpripravljene pakete za pripravo kulinarične pravljice in spletne delavnice, ki vama bodo ob tem v pomoč.

Romantično vzdušje

Za pravo romantično vzdušje boste najlažje poskrbeli s tako imenovano ambientalno razsvetljavo. Božično-novoletne lučke, ki ste jih nedavno ravno pospravili, vam bodo ponovno prišle prav. Obesite jih na steno ali jih celo povežite po celotnem prostoru. Kombinirajte navadne rumene ali bele lučke z rdečimi ali rožnatimi. Lučke so odlična alternativa zastarelim svečam.

Uredite si hišni bar

Določita kotiček v vašem stanovanju, kjer bosta postavila čisto pravi bar in si tam postrezita z vajino najljubšo pijačo. Glede na to, koliko časa že nista bila v kakšni restavraciji ali baru, bo to prav gotovo zabavna popestritev vajinega vsakdana.

Foto: GettyImages

Peljita ga v kino ali gledališče

Morda že dolgo nista bila skupaj v kinu, zato je ta dan priložnost, da si skupaj ogledata dober film ob kokicah ali pa obiščeta gledališče in si ogledata dobro predstavo ali stand up komedije. Seveda bo tokrat vse skupaj potekalo preko spleta.

Bodita turista v lastnem kraju

Obiščita znamenitosti, ki drugim ostajajo skrite in tiste, ki privabljajo množice turistov. Pa kaj, če to v resnici nista. Zagotovo imata v bližini doma, kakšen romantičen kotiček, kjer lahko spijeta kavico ali doma pripravljen napitek po želji. Če seboj vzameta še kakšen prigrizek, lahko izlet še podaljšata.

Privoščita si domačo masažo

Kaj je bolj romantičnega, kot belo pogrnjena postelja, podložena z mehkimi brisačami in soba, ki diši po eteričnem olju in sije v soju sveč. Masaža v domačem okolju je vedno odlična ideja in valentinovo je zanjo idealna priložnost.

Preberite še: Tri ženske iskreno o skvirtanju (ženski ejakulaciji)

Morda vas zanima tudi: Obstajata dve vrsti moškega orgazma. Ju poznate?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)