Valentinov DIY: Ljubke pozornosti, ki ne spraznijo denarnice

Na dan zaljubljencev lahko svojo naklonjenost izkažete tudi s pozornostmi, ki jih ustvarite sami. Imamo nekaj idej!

13.2.2017 ob 11:50

k.jpg

Kaj če bi svoji boljši polovici tokrat namenili nekaj povsem unikatnega, nekaj, česar ne boste našli v trgovini, zagotovo pa bo nosilo vaš pečat? Darilca lahko izdelate kar sami, ideje priskrbimo mi, vi pa potrebujete mirno roko, nekaj potrpljenja in kanček ustvarjalne žilice. Če vse to odpove, je šopek svežega cvetja še vedno varna izbira.

Uokvirjena ljubezen

V dobi pametnih telefonov si danes namesto albumov fotografij kažemo digitalne fotogalerije, vmes pa smo kar malo pozabili na fotografijo v fizični obliki. Razvijte nekaj vajinih najbolj prisrčnih fotografij in sami izdelajte tudi okvir. Lahko uporabite star okvir slike ali ogledala, po katerem napeljete vrvico. Več manjših fotografij na vrvice pripnite z lesenimi ščipalkami za perilo.

Škatla s sporočilci

Ne glede na to, kako pogosto svojim najdražjim izpovedujete ljubezen, nikoli tega ne boste rekli prevečkrat. Lepe misli in sporočilca lahko napišete tudi na papir, jih spravite v škatlo in svojim dragim predate za trenutke, ko vas ne bo ob njih, da bi jim to povedali sami. Na sporočilca zapišite, kaj na njih vam je najbolj všeč, česa ne bi zamenjali za nič na svetu in razloge, zakaj so najboljša stvar, ki si jo zase lahko predstavljate.

A photo posted by VersaChalk (@versachalk) on

Jekleno srce

Potrebujete: rdečo nit, žebljičke, desko, papir, škarje, svinčnik

Na list papirja izrišite srce in ga izrežite. Papirnato srce postavite na desko, kjer bo služilo kot šablona. Okoli zunanjega roba papirja v desko do polovice zabijte žebljičke, tako, da bo zunanji rob srca sestavljen iz vrste žebljičkov. Odstranite papirnato šablono. Na enega od žebljičkov privežite konec rdeče niti in jo začnite poljubno napeljevati med žebljički. Gostota prepletenih niti je odvisna od vas, ko končate, pa drugi konec niti privežite na enega od žebljičkov.

A photo posted by Kamila (@kamisiaaa) on

Domača večerja

Namesto, da se na večerjo odpravita v restavracijo, lahko romantičen pogrinjek pripravite kar doma. Če vam kuhanje ne gre najbolj od rok, ustvarite kaj preprostega, več pozornosti pa posvetite sami dekoraciji in romantičnemu duhu. Svečke so obvezne!

Okrasite spalnico

Če so vam všeč filmske poteze, lahko stanovanje posujete s cvetovi ali kako drugače okrasite – nam so všeč papirnata srca.

Avtor: F. M.

Foto: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)