Skodelica, s katero lahko seksate tudi v času menstruacije

Pravijo, da je ne vi ne on ne bosta občutila. Jim verjamete?

29.3.2018 ob 7:34

Ziggy.png

Spolnost v času menstruacije je ena izmed tabu tem, o kateri večina ne govori prav rada. Medtem ko so nekateri striktno proti, se drugim malo krvi ne zdi nič nenavadnega in strašnega. Še več, prepričani so celo, da je kri najboljši naravni lubrikant, spolni odnosi v času menstruacije pa menda še bolj doživeti in enostavno boljši.

A kot kaže, je zdaj mogoče imeti tudi 'čiste' spolne odnose tudi v času mesečnega perila. Na  tržišču se je namreč pojavila prav posebna menstrualna skodelica, ki jo je mogoče uporabljati celo med samim odnosom. Ste ob tem privzdignili obrvi in se vprašali, kako je to mogoče?

 

product-page_ziggy-cup_carry-anywhere_317x294.jpg

V švedskem podjetju Intima pravijo, da je z njihovo menstrualno skodelico Ziggy Cup seks v času menstruacije veliko manj 'umazan' in povsem brezskbren. Njeno delovanje je zelo podobno ostalim že znanim menstrualnim skodelicam, drugačna pa je zaradi svoje oblike, ki naj bi se povsem prilagodila materničnemu vratu. Skodelica ni izbočena, tako kot ostale menstrualne skodelice, uporabnica pa jo ima lahko vstavljeno celo do 12 ur. V opisu so zapisali tudi, da uporabnica in njen spolni partner skodelice ne čutita in da na njen račun užitek ni nič manjši. 

Pred časom smo pisali tudi o tem, kaj si o menstrualnih skodelicah mislijo naše bralke. Razkrile so vse pluse in minuse tega intimnega pripomočka. Če ste članek spregledali, si ga lahko še enkrat preberete tukaj

Avtorica: P. Pa.
Foto: arhiv proizvajalca


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)