Začimbice, s katerimi ga boste obnorele

Niso potrebne posebne sposobnosti, so pa več kot dobrodošle nekatere veščine.

31.3.2016 ob 12:30

erotika_shutterstock_201237599.jpg

Spolna terapevtka Johanna Lyman je sestavila seznam začimb, ki jih v postelji pričakuje vsak moški. Poglejte, katere so v njegovih mislih in s pomočjo nekaj namigov postanite kraljica seksa.  

Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Več oralnega seksa. To ni nobeno presenečenje, moški imajo oralni seks radi. Zlasti, kadar je ta del predigre. Zato ne čakajte, da bo vedno on namignil nanj, pač pa ga z njim presenetite kar sami. 

Striptiz. Nekaj je na tem, ko se ob čutni glasbi zapeljivo gibljete ter počasi odmetavate krpice. Ni pomembno, kakšno je vaše telo. Pomembno je le, da je ples namenjen samo njemu ter da z njim prebujate njegove najbolj poredne misli. 

Prevzemanje pobude. Včasih je izčrpan. Včasih se boji, da ga boste zavrnili. Včasih se mu po glavi podijo druge stvari. A vedno bo vesel, kadar mu boste s svojo pobudo pokazali, da si ga želite. 

Odobravanje. Moški ego je bolj krhek, kot se zdi. In tako kot sami tudi on rad sliši, da je lep, privlačen, zapeljiv in da je njegova tehnika popolna. Pa naj gre za tisto, ki jo uporablja zgolj med nežnim razvajanjem ali ono, katere se poslužuje, ko gre za seks.

Besede. Povejte mu, kaj menite, pokažite, kaj vam je všeč. V spalnici ter tudi izven nje. On mora vedeti, kaj si mislite. Lahko prenese resnico. Poleg tega sta zaupanje in odkritost edina temelja prave, trdne zveze ter s tem uspešnega seksualnega življenja.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)