Tri največje napake žensk pri spletnih zmenkih (po mnenju moških)

Pri spletnem zmanjkovanju se je treba izogibati nekaterim, sicer usodnim napakam.

2.8.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Tri največje napake žensk pri  spletnih zmenkih (po mnenju moških)

Spletno zmanjkovanje je, vsaj na prvi pogled, močno olajšalo iskanje sorodne duše. Vse, kar je treba storiti, je prijaviti se na eno temu namenjenih strani, o sebi napisati nekaj stavkov, dodati tri, štiri fotografije in zabava se lahko začne.

Čudovito. Ampak … vedno ta ampak. Prav stavki, s katerimi se predstavljate morebitnim kandidatom, imajo lahko ravno nasprotni, od željenega učinka. Če niso premišljeno izbrani.

Nekateri namreč moške v hipu odvrnejo od namere po nadaljnjem spoznavanju. Katerim se zato izogibajte, moške besede povzema Your Tango.

"Kariera je zame na prvem mestu."

Moškim tega ni treba vedeti. Veste, na kaj ob stavku; kariera mi pomeni vse, pomislimo? Pomislimo: V razmerju bo hotela glavno besedo. Ona je karieristka. Pozabila je, kako je biti ženstvena.

Ali: Ona ni skrbna po naravi. Delala bo pozno v noč, vedno bo zaposlena in ne bo nikoli pokazala čustvene plati.

Nihče ne obsoja nikogar, ki ceni svoje delo ter gradi kariero, a v kolikor je to poudarjeno v opisu, moški zgubimo željo po nadaljnjem spoznavanju.

Posvečenost karieri zbuja napačne asociacije. Karierizem pomeni tudi željo po denarju. In tega nam ni treba vedeti. Oziroma lahko spoznamo kasneje, ko že poznamo druge lastnosti, ki lahko nadvladajo karierizem.

"Ne potrebujem moškega."

Običajno ta navedba sledi karierizmu. Ne potrebujem moškega, bi ga pa imela v življenju.

Moški smo radi zaželeni in cenimo občutek, da nas ženske potrebujete. Kadar se v opisu znajde ta stavek, zvenite, povedno pošteno, zagrenjeno. V preteklosti ste imeli slabo izkušnjo in sedaj moškega ne potrebujete.  Zagrenjenost ni kvaliteta, ki bi jo iskali.

 

Vse skupaj nas napelje na misel, da se kandidatu nikoli ne boste povsem predali. Kako si sploh lahko zamišljamo romantično zvezo pod temi pogoji?

"Živim polno življenje."

Vaše življenje je zapolnjeno z igračkami, igricami, potovanji in vsem drugim. Skratka, ne potrebujete moškega, imate kariero in živite polno življenje. S tem preprosto sporočate, da ne veste, ne kaj je ranljivost in ne kaj intima.

Ti trije stavki so usodni. Na videz preprosti, a zelo močni in žal lahko kolesje dogajanja zapeljejo v napačno smer. Zato jih, če si hočete povečati možnosti, v opisih na straneh za spoznavanje, raje izpustite.

Preberite še: Nevaren trend v svetu zmenkov, ki ne prinese drugega kot trpljenje

Morda vas zanima tudi: Ženske, ki imajo v ljubezni največ možnosti


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)