Štirje ključni koraki za uspešno osvajanje

Pomagali vam bodo štirje prijemi.

25.8.2016 ob 3:00

flirt_shutterstock_390695785.jpg

Govorica telesa igra pri zapeljevanju nasprotnega spola ključno vlogo. Med pogovorom z nekom, ki vam je všeč, nikoli ne držite prekrižanih rok, saj s tem dajate vtis zadržane in vase zaprte osebe, kar za nasprotni spol ni prav nič privlačno. Kaj pa početi, da vas bo opazil?

Več dejstev o intimi poiščite na Facebooku

Spogledujte se

Ne glede na to, ali se vidita prvič, se srečujeta vsak dan ali sta celo prijatelja: če vam je všeč in bi ga hoteli bolje spoznati, mu boste to najlažje sporočili s spogledovanjem. Osnovne trike najbrž že poznate: očesni stik, nasmeh, popravljanje las. Izkoristite čisto vsakega od njih.

Poudarite prave detajle

Oni so vizualna bitja. Raziskave kažejo, da pri ženskah najprej opazijo obraz, natančneje oči in nasmeh. Omenili pa bomo še en atribut, ki ga ni na obrazu. Gre za pozitivno energijo in srčnost. Kadar ste resnično srečni, nasprotni spol privlačite kot magnet.

Bodite drzni

Moški so pod velikim pritiskom, kadar imajo občutek, da morajo vse postoriti sami. Zato naj vas ne bo strah začeti pogovora ali ga celo povabiti na kavo. Ljudje, ki jih ni strah in so po naravi odprti, družabni ter malce drzni so tisti, ki največkrat dosežejo svoje. Nič hudega, če mednje ne sodite. S počasnimi koraki in malce vaje to lahko spremenite, le zaupati morate vase.

Imejte se radi

Pozitivna samopodoba je za moške zelo privlačna. Četudi niste videti kot fotomodel, imejte radi sebe in svojo osebnost. Če se boste sprejemali takšne kot ste, boste izžarevali samozavest in prav z njo najhitreje začarali gospoda pravega.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)