Pozabite posteljo, to je deset mest za popestritev seksa

Seveda nobeno od njih ni postelja.

10.8.2019 ob 6:00 | Foto: Getty Images | Avtor: M. FL.

Če ste se že malce naveličali seksa v postelji, imate srečo. Kajti obstaja nešteto mest, kjer se mu lahko predata. Nekatera od njih so čudovita, druga malce tvegana, nekatera so vabljiva le na prvi pogled, nekatera skoraj dolgočasna, na vaju pa je, da odkrijeta, kako se bo katero obneslo. Med sledečimi idejami bosta zagotovo našla nekaj takšnih, ki vama bodo pisane na kožo.

Stol

Res je, ni postelja. A čeprav se vama zdi, da sta zaradi ideje o tem, da bi se strastem predala na stolu izvirna, gre v resnici za bolj amatersko popestritev seksualnega življenja. Poza sicer je nekoliko drugačna, vendar se stol lahko primerja z manjšo posteljo in konec koncev, kavč ni nič drugega, kot večji stol.

Prha

Misel je nekako takšna: bodiva med umivanjem umazana. V bistvu tudi ta ideja ni prav izvirna in bi jo v metaforičnem smislu lahko primerjali s stolom: malo drugače, a vendar nič novega. Konec koncev ste pod prho vedno goli. Edina razlika je, da tedaj, ko se predajate strastem, niste sami.

Kad

Kad je odlična. Seveda so doživetja v njej odvisna predvsem od njenih možnosti in dimenzij. Če je majhna, bosta kaj lahko končala na kupu brisač ob njej.

Tla

Je nekako tako, kot v postelji. Le da vas bodo kolena in hrbet bolj bolela. Po izvirnosti torej tla ne sodijo na sam vrh lestvice idej. Prav tako ne po udobju. A nekaj drugačnega vendarle prinašajo.

Miza v kuhinji

Idealna za hiter seks tedaj, ko strasti preprosto niso več obvladljive. Vse skupaj gre v smislu: "Zgrabi me, položi me na mizo in za nekaj minut pozabiva na vse skupaj." Deluje. Je umazano, poredno in najbolje izpade, kadar je res povsem spontano.

Avtomobil

Fantazija o seksu na zadnjih sedežih, ob katerem je stalno prisoten strah, da bi vaju kdo opazil je ena tistih, ki jo zagotovo gre iz domišljije prenesti v resničnost. Pazita le, da vaju ne bo kdo, četudi v domači garaži, zalotil. Policist ali še huje…starši, ki se nepričakovano pojavijo na obisku. Zaprita vrata.

Blizu okna

Naslonjena na steno tako, da vaju lahko opazi radoveden pogled. Če sta malce ekshibicionista, več kot odlična ideja, ki celotno izkušnjo navda z adrenalinom. Njegove močne mišice bodo končno lahko upravičile svoj namen, nasloniti se na steklo pa ni najboljša ideja, kaj lahko ne bo zdržalo vsega pritiska.

Na podstrešju

To je malce strašljivo, grozljivo, mračno in polno pajčevin. In zato zagotavlja prav posebno seksi izkušnjo. Brez skrbi, pajki ne bodo zašli v skrite kotičke vajinega telesa, lahko pa se bo kakšen znašel v odvrženem modrčku ali hlačkah.

Na pralnem ali sušilnem stroju

Nikar se v domačo pralnico ne podajajte samo tedaj, ko morate prati perilo. Kaj lahko je namreč tudi kraj, kjer se ob pravih vibracijah in tresljajih zgodi veliko več. Zlasti, kadar se boben pralnega stroja vrti z najvišjo hitrostjo.

Na strehi

Za: tako izkazujeta nadvlado nad vsemi sosedi. Seks na strehi sredi belega dne. Bonus točke bosta dobila, če se mu bosta predala tedaj, ko je na ulici največ gneče.

Proti: lahko se vama zgodi huda nesreča, zato dodobra razmislita, ali naklon vajine strehe dopušča takšno akcijo. Morda bi se raje prestavila na teraso ali balkon. Še vedno bosta višje od ostalih.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)