Pet stvari, ki sem jih spoznala med seksom z žensko (osebna izpoved)

Ne glede na spolno usmerjenost ženske, seks s pripadnico istega spola odkriva nove dimenzije intimnega akta.

24.2.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Pet stvari, ki sem jih spoznala med seksom z žensko (osebna izpoved)

Dokazano je, da ženske v istospolnih zvezah pogosteje doživljajo orgazme, kot dame v heteroseksualnih odnosih. Kaj pa je pri prvih tako drugače? Zadeve iz prve roke za Your Tango pojasnjuje avtorica Amanda Chatel.

Heteroseksualka, ki je vedno želela okusiti intimni stik z drugo žensko. In ko ga je, je bila bogatejša za nemalo spoznaj. Takole niza najbolj očitne in uporabne.

Vagina je zapletena zadeva

"Čeprav bi lahko rekla, da dobro poznam svoje telo, moram priznati, da je vagina zelo zapletena zadeva. Res je, da obvladam svojo in dobro vem, kaj ji najbolj odgovarja, a ko gre za spolovilo druge pripadnice nežnejšega spola, sem vsakič znova na začetku.

Kajti roko na srce: ni dveh enakih, ki bi jima ustrezali enaki prijemi. Ne, vsaka je zgodba zase in vsako posebej je treba spoznati ter s spoznanji pričarati neslutene užitke."

Vagina je čudovita

"Če ostanemo še malo pri prejšnji temi: neverjetno je, kaj vse skriva in zmore žensko spolovilo. Kakšne užitke lahko pričara stimulacija klitorisa, G točke, nežne kože, ki prekriva najintimnejše dele telesa. 

 

Spoznala sem, da je občutljivost klitorisa res različna od ženske do ženske, na lastni koži videla ženski izliv ter odkrila še mnogo skrivnosti tega čarobnega organa, ki najbrž nikoli ne bo povsem odkrit in pojasnjen."

Ženske so veliko mehkejše od moških

"Rekli boste, da je to povsem očitno. A okusiti to razliko je nekaj povsem drugega, kot teoretično znanje.

Zaradi doslednejše nege z vlažilnimi losjoni je koža žensk nežnejša, bolj prijetna in dišeča. Omenim lahko še dejstvo, da je praviloma lepo depilirana in brez dlak. Vse to seksu nedvomni prinaša drugačno dimenzijo."

Dva para dojk sta lahko preveč

"Ne razumite me narobe. Obožujem dojke. A ko se srečata dva para, zlasti, če se ponašata z zavidljivimi dimenzijami, je lahko kar malo gneče.

Priznati moram, da nad tem vidikom nisem najbolj navdušena."

Seks je veliko več kot penetracija

"Čeprav sem že davno ugotovila, da sem heteroseksualka, in da penis pri celotni zgodbi z mojega stališča igra pomembno vlogo, sem se naučila tudi, da je spolni odnos veliko več kot srečanje moškega in ženskega spolovila.

Nešteto je načinov, kako žensko pripeljati do orgazma in penetracija je v očeh moških ter žensk velikokrat precenjena. Ko je penis izključen iz enačbe, je človek primoran iskati kreativne poti in teh res ni malo. Samo v poduk fantom.

In še nekaj: Komunikacija ta je nedvomno ključ do dobrega seksa. Z žensko."

Preberite še: Miti o lezbičnem seksu

Morda vas zanima tudi: Skrivnost ženskega orgazma: seksologinja razkriva, kako ga doseči (čim pogosteje)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)