Pet malenkosti z njegovega Instagrama, ki razkrivajo, ali je v zvezi ali samski

Njegov Instagram profil včasih očitno, drugič bolj prikrito razkriva, ali že ima dekle ali je še samski.

3.2.2020 ob 5:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Pet malenkosti z njegovega Instagrama, ki razkrivajo, ali je v zvezi ali samski

Dandanes res ni težko najti informacije o nekomu, ki je ujel vašo pozornost. Družabna omrežja so prava zakladnica koristnih podatkov.

Saj veste, kako gre: nekoga spoznate in naslednji trenutek že preverjate njegove profile. Vse, od Facebooka do Instagrama.

Kako pa iz njih razbrati, ali je tisti, ki je zbudil vaše zanimanje, v zvezi ali je samski? Ne gre se zanašati le na navedeni status. Kajti ta lahko ni v koraku s časom, lahko pa tudi laže.

Da bi ugotovili, kako zadeve stojijo, Your Tango opozarja na nekaj malenkosti, ki na Instagramu razkrivajo, ali je že našel ali še išče svojo ljubezen. Torej:

Predstavitvena fotografija

Sicer ni mogoče vedeti, ali je ob dekletu zato, ker ona pri tem vztraja ali ker jo resnično ljubi in želi to vsem pokazati, a dejstvo je, da če ima na predstavitveni fotografiji družbo, jo ima tudi izven virtualnega sveta.

Če se z nje smeji sam, seveda obstajata dve možnosti: svojega dekleta noče razkazovati ali ga sploh nima. Torej imate vsaj upanje in lahko poizvedujete naprej.

 

Osebe v objavah

Včasih je zadeva dokaj očitna: na domala vsaki njegovi objavi je dekle. Vedno eno in isto. Enkrat v širši družbi, drugič samo z njim, tretjič pozira samo.

Dejstvo je, da obstaja velika verjetnost, da je več kot njegova prijateljica. Poglobite se še v njen profil in zadeve bodo morda vsaj kanček bolj jasne.

Fotografije v paru

Ta je jasna. Če ga v njegovih objavah poljublja ali objema z dekle, ni dvoma, da ni samski. Čeprav sicer pravi, da gre za stare fotografije, so tam z razlogom.

Ter seveda obratno. V kolikor vedno pozira sam ali v pisani druščini, iz katere nihče ne izstopa, imate upanje, da še ni našel srčne izbranke.

Oznake, ki jih uporablja

Vsak je rad duhovit v svojih objavah. In če pri njemu velikokrat opazite oznake v smislu #zavednosam ali #iščmedekle obstaja veliko možnosti, da je še ni našel.

Vedno, vedno preverite oznake pod fotografijami s porok ali družinskih srečanj. Te so najbolj pomenljive.

Izbor fotografij

Fotografije se včasih posrečijo in včasih ne. Nekdo, ki želi pritegniti pozornost nasprotnega spola (ker je samski) zagotovo poskrbi, da za objave izbere le tiste, ki ga prikazujejo v najboljši podobi.

Pa naj bo kadar je sam ali kadar je v družbi.

Še za konec

Torej, ni ravno umetnost iz Instagram profila razbrati, ali je nekdo samski ali v zvezi. Res pa je, da ta ni vedno verodostojen vir informaciji, saj mnogi z njegovo pomočjo skrivajo svoje resnično življenje.

Zato vam ne preostane drugega kot da tedaj, ko navežeta stik in začneta klepetati, postavljate prava vprašanja. Resnica bo prej ali slej prišla na plano. Predvsem pa zaupajte svojemu občutku. V kolikor vam bo govoril, da zadeve niso takšne, kot jih slika on, ga nikar ne skušajte utišati.

Preberite še: Vse TO o vas pove vaš Facebook profil

Morda vas zanima tudi: Iščete partnerja na spletu? Držite se teh 7 pravil

 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)