"Njenemu fantu je prišlo na moj obraz" (6 resničnih izkušenj s skupinskim seksom)

Res je sicer, da je skupinski seks pogosteje, kot del resničnost, vir spolnih fantazij, a to ne pomeni, da v nekaterih spalnicah ni na dnevnem redu. Kako pa je videti v praksi?

7.12.2018 ob 5:21

stopala_postelja_posteljnina_rdeca_micna.jpg

Le najbolj pogumni o seksi tabujh spregovorijo na glas. Prav tem so lahko bolj sramežljivi hvaležni za vpogled v nevsakdanje spolne prakse. Kako je denimo videti skupinski seks, so za Cosmopolitan razkrili tisti, ki so ga bili deležni. Da, lahko se zgodi tudi tole. 

Njenemu fantu je prišlo na moj obraz

"Po mesecih iskanja primernega para sva se s fantom končno povezala z drugim, ki je bil, tako kot midva, pripravljen okusiti skupinski seks. V resnici ni lahko najti primernih kandidatov, uporabila sva več spletnih strani, ki so namenjena tovrstnemu povezovanju, a veliko je takšnih, ki o tem le govorijo, ko pa pride do koraka naprej, stisnejo rep med noge.

Torej, končno nama je uspelo najti par, ki je privlačil oba. Sestali smo se v restavraciji, sprva sem bila sramežljiva in nisem veliko govorila, bilo mi je nerodno. Sčasoma sem se sprostila in odšli smo k njima domov. Fant iz drugega para je predlagal, da bi začeli midve in ona me je zgrabila, me začela poljubljati in razvajati po erogenih conah, naenkrat sem ležala na njej in se povsem vživela v vlogo.

Moška sta naju nato začela slačiti. Ker sem imela ravno menstruacijo, pri meni ni prišlo do penetracije, bilo pa je ogromno stimulacije druge vrste. Prvič sem s prsti in ustnicami zadovoljevala žensko. Ona je med tem izmenično zadovoljevala mojega in svojega fanta. Na koncu je njenemu prišlo na moj obraz, mojemu pa v njena usta. Uživala sem v čisto vsakem trenutku," Rebecca, 28 let.

Po zaključki smo jedli pico in objeti zaspali

"To je bil moj prvi trojček. Bilo je z mojim fantom in prijateljem prijatelja. Recimo mu Dave. Večkrat smo se že sestali in Dave se je spogledoval z obema. Ker je bil prijatelj prijatelja, sva mu zaupala bolj, kot bi tujcu. Nekega večera sva ga po zabavi, na kateri smo bili skupaj, povabila k nama domov, kjer smo prijetno klepetali.

Nenadoma se je Dave presedel med naju in izmenično poljubljal mene in fanta. Ne bom lagala, vzburjalo me je, ko sem ga gledala, kako se poljublja z drugim moškim. Bilo je veliko božanja, grabljenja, stikov z intimnimi deli telesa in oralnega seksa. Prepričana sem, da sta uživala oba. Na koncu, ko smo bili vsi zadovoljeni, smo segreli pico in  v objemu zaspali na postelji. Bili smo zelo izčrpani," Monica, 25 let.

Enega sem razvajala oralno, drugi si me je vzel od zadaj

"Bilo je prvič, zadnjič in nikoli več. Zgodilo se je z mojim soprogom in njegovim prijateljem. Med nama je bila vedno močna kemija in vedno me je zanimalo, kako bi bilo, če bi seksala z njim. Pogosto je bil pri naju na obisku, poznala sem njegovo dekle in veliko smo se pogovarjali o spolnosti.

Nekega večera je prišel nenapovedan, malo opit. Z možem sva sedela na kavču in gledala film. Oba sta imela majici brez rokavov in bila sta tako seksi. Začela sem poljubljati moža, nato pa začutila, da mi prijatelj boža stegno. Z roko sem potipala njegovega korenjaka in obema šepnila, da gremo v spalnico.

Slekli smo oblačila. Bila sem v položaju po pasje, penis prijatelja sem vzela v usta, mož pa me je vzel od zadaj. Tisto noč sta oba spala z mano. Mož je šel zjutraj zgodaj v službo, s prijateljem pa sva še dvakrat ponovila vajo. Bil je prav takšen, kot ga je opisala prijateljica," Suzy, 30 let.

Bila sem dekle za oralni seks

"Moja prva izkušnja s skupinskim seksom se je z nekaj pari zgodila v hotelski sobi. Bila sem s prijateljem in dolgo je trajalo, da smo se res lotili zadev. Bilo je veliko pogovorov in spogledovanja.

Potem smo prišli na bolj konkretne prijeme z nekaj masaže in oralnega seksa. A nič posebnega. Ker sem imela ravno menstruacijo, nisem bila deležna veliko užitka. V resnici sem bila bolj dekle za oralni seks," Stella, 25 let.

Brez pomisleka bi ponovil

"Prva izkušnja s skupinskim seksom, ki sem je bil deležen, je bila posledica alkohola in žalosti. Bil sem jezen, ker sem dekle zalotil v postelji z drugim in ko sem v baru utapljal žalost, so me ugrabila tri dekleta, me peljala v hotelsko sobo in si me dodobra privoščile. Brez pomisleka bi ponovil vse skupaj," Brian, 27 let.

Darilo za rojstni dan

"Ko sem bila stara 18 let sem stanovala z najboljšo prijateljico, ki je dovolila, da se vseli tudi moj fant. Za 19. rojstni dan sem prijateljici namignila, da bi mu pripravili presenečenje. V obliki seksa v troje.

Ideja ji je bila všeč, saj sva midve tedaj, ko sva bili obe samski, večkrat spali skupaj. Povedala sem fantu, kaj nameravava, a sprva ni bil najbolj navdušen, saj je menil, da me bo varal. Ko sem mu povedala, kaj se je med nama s prijateljico že zgodilo, se je strinjal s predlogom.

Med poljubljanjem sva ga slekli, ga obe razvajali oralno ter ga s skupnimi močmi pripeljali do orgazma. Rekel je, da je bilo to čudovito darilo in v takšni ali drugačni različici smo vse skupaj še večkrat ponovili," Monica, 21 let.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: To so štirje položaji, ki jih imajo ženske najraje ali pa Spolnost: ženski orgazem (in skrivnosti povezane z njim)

Priporočamo tudi: V tem delu sveta skupinski seks ni tabu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)