Misijonarska, po pasje ali jahačica? Kaj o vas pove vaša najljubša spolna poza

Poza, v kateri se najraje predajate seksu, razkriva vaš značaj.

8.7.2020 ob 5:30 | Foto: Katarzyna Bialasiewicz/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Misijonarska, po pasje ali jahačica? Kaj o vas pove vaša najljubša spolna poza

Nešteto je spolnih položajev, a vsak ima enega, ki mu je najljubši. Kaj pa o vašem značaju pove poza, v kateri najraje okušate strasti? Odgovor ima Miss7.

Po pasje

Divje, strastno vroče. Nežen, čuten in počasen seks ni za vas. To seveda ne pomeni, da niste romantični, a v postelji na prvo mesto postavljate telesne užitke. Ti vam tudi sicer v življenju veliko pomenijo. Dobro veste, kaj bi radi in to znate doseči. Vi ne čakate, vi zgrabite za vsako priložnost in vselej pridete do zadanega cilja.

Žlička

Nekaj je povsem jasno: najbolj cenite tesno bližino in intenzivno povezavo. Partner je v središču vašega sveta in vam pomeni domala vse. Intimni akt vam ne služi zgolj za potešitev telesnih potreb, temveč je za vas način fizičnega in duševnega povezovanja z življenjskim sopotnikom. Zaporedni orgazmi? Ti niso vaš cilj, čeprav so seveda dobrodošli. A veliko več vam pomeni občutek, da ste ljubljeni, varni ter cenjeni. In to na vseh področjih življenja.

Misijonarski položaj

Misijonarski položaj, orgazem in to je to. Za dober seks ne potrebujete akrobatskih poz. Vi prisegate na osnove. Tako kot tudi na drugih področjih življenja. Raje kot ekstremne športe imate preproste sprehode, raje kot visoko kulinariko, prisegate na klasične jedi, skratka, premikanje meja ni v vaši naravi. Kar pa ne pomeni, da ne znate uživati. Tudi tisto, kar je povsem povprečno in običajno namreč lahko prinaša veliko zadovoljstva.

 

Položaj slon

Kombinacija žličke in položaja po pasje. Medtem ko ležite na trebuhu, se naslonite na roke in dvignete zgornji del telesa. On na vas leži tako, da se s trebuhom naslanja na vaš hrbet, na roke se opira ob vašem telesu.

Najbolj uživate v objemu dominantnega partnerja in cenite tesen telesni stik. V vsakodnevnih stvareh krmilo prepuščate njemu, a ko gre za velike ali male užitke zagotovo najdete načine, da niste prikrajšani. Najbrž ste zato vi tisti, ki načrtuje romantične zmenke in izlete v dvoje.

Lotus

Ni dvoma, da radi eksperimentirate. Položaj lotusa vam, tako kot druge klasične poze iz Kamasutre, prinaša veliko zadovoljstva. Samo brez dolgočasja, to je vaše življenjsko vodilo, kar pomeni, da pogosto menjate službe, se brez težav selite in se predajate številnim, po mnenju večine neobičajnim hobijem.

Jahačica

Da bi drugim prepustili nadzor? Ne, to ni v vaši naravi. Tudi med seksom želite imeti v rokah vajeti in vi ste tisti, ki praviloma določa dinamiko spolnega in odnosa na sploh. Znate poskrbeti za svoj orgazem, tudi sicer ste neodvisni in samostojni. Težave rešujete sami, ne zanašate se na nikogar in ste gospodar svojega življenja. V vseh pogledih.

Preberite še: Najboljše poze za naključni seks

Morda vas zanima tudi: Seksi nadgradnja že malo dolgočasnih poz


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)