»Ko sem rodila prvega otroka, sem spoznala, da me zaročenec vara s sosedo« (resnična zgodba)

Osebna izpoved ženske, ki se ji je življenje sesulo v obdobju, ki bi moralo biti najlepše.

4.12.2022 ob 8:04 | Foto: Nicoleta Ionescu/Gettyimages | Avtor: M. FL.

»Ko sem rodila prvega otroka, sem spoznala, da me zaročenec vara s sosedo« (resnična zgodba)

"Moj nekdanji zaročenec Leury je bil tako romantičen, da se mi ni niti sanjalo, da počne to, kar je počel. Mislila sem, da me obožuje, da imava zvezo kot iz pravljice, a on je bil v razmerju s svojo sosedo," pripoved začenja Claire Barnes Northcott, upravljalka družabnih omrežjih iz Velike Britanije in nadaljuje:

"Potem, ko sem rodila najinega prvega otroka, pa sem spoznala, da ima afero, ki je trajala skoraj dve leti. Bila sem šokirana. Bila sva zaročena, v nekaj mesecih naj bi se poročila. Načrtovala sva skupno življenje," je dodala.

"Spoznala sva se marca leta 2017 na poroki prijateljev v Dominikanski republiki. On je bival tam in se preživljal kot inštruktor potapljanja. Družila sva se in ostala v stiku tudi potem, ko sem se vrnila domov. Zaljubila sva se in pogosto sem potovala na ta karibski otok," se spominja začetkov.

"Poznala sva se približno eno leto, ko me je zasnubil na res romantični način, s pomočjo dveh mojih najboljših prijateljev.

Rekla sem da in rezervirala sva termin za poroko, ki naj bi se zgodila v enem letu in preselila bi se k njemu.

Nekaj tednov potem, ko mi je podaril prstan, sem zanosila. Dogovorila sva se, da je bolje počakati, da se otrok rodi v Veliki Britaniji, da bi mi družina pomagala, nato pa bi se preselila k njemu, kjer bi imela čarobno poroko.

Bilo je razburljivo, vsak dan sva klepetala, deloval je iskreno in predano," pravi in nadaljuje, da je imela občutek, da vedno ve, kje je njen zaročenec in kaj počne. Mislila je, da sta si bližje kot kateri koli drug par.

"V službi sem dala odpoved, imetje sem prodala in razdelila, da bi se preselila v Leuryjev dom. Ko sem rodila najino hčerko Mickayley sem ga takoj poklicala in videl jo je po video klicu. Hipoma se je zaljubil vanjo in mi rekel, da me ljubi ter da je zelo ponosen name."

Naslednji dan je sledil šok

"Moje popolno življenje se je zrušilo potem, ko mi je ena od njegovih sosed na facebooku poslala sporočilo, v njem pa fotografijo nje, kako na pol gola pozira z mojim zaročencem.

Napisala je, da spi z njim odkar sva skupaj, vendar mi ni hotela tega povedati, dokler ne bi rodila. Vprašala sem Leuryja, kaj se dogaja in pričakovala, da bo vse zanikal in dejal, da so to laži, a on je njene besede potrdil," se spominja Claire.

"Tega si nisem zamišljala niti v najbolj norih sanjah. Nisem si predstavljala, da bi lahko storil kaj takšnega. Povsem sem mu zaupala in mu verjela, redno sva se slišala, si pisala, se pogovarjala.

Vedno je govoril, da mi ničesar ne skriva in da lahko vedno pregledam njegova sporočila in družabna omrežja. Seveda, ni jih potreboval, ljubica je živela tik ob njem.

Odpovedala sem poroko in se osredotočila na ponovno postavljanje življenja. Imela sem vso podporo družine in prijateljev. Prevaral ni le mene, prevaral je tudi njih," zaključi Claire in doda, da je po nekaj letih spoznala človeka, ki jo ceni in s katerim sta s hčerkico srečni, piše The Sun.

Preberite še: Šokantna izpoved Slovenke: »31-letnica se je izdajala za najstnico, nadlegovala me je na vsakem koraku«

Morda vas zanima tudi: 7 stvari, ki se zgodijo pred prevaro (v vsaki zvezi!)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)