Kljub obilici dela lahko najdete ljubezen

Izkoristite vse možnosti in priložnosti.

7.9.2016 ob 5:50

sluzba_shutterstock_329231378 (1).jpg

Iskanje prave ljubezni je lahko dokaj naporno. Zlasti za tiste, ki imajo že tako prenatrpan urnik. Če se ena od njih tudi sami, ne obupajte, temveč za iskanje gospoda pravega izkoristite vse možnosti, ki vam jih ponuja vaš življenski slog.

Več koristnih namigov najdete na Facebooku.  

Opazujte med obedi

Ne glede na to, kako zaposleni ste, jesti morate. Zajtrki, kosila, poslovne večerje zato nedvomno sodijo v vašo rutino. Opazujte torej tedaj, ko za mizo sedite sami ali v družbi sodelavcev oziroma šefa. Vaš sanjski moški kaj lahko obeduje pri sosednji mizi, zato vedno nosite širok nasmeh. Kdo ve, morda vam ga bo vsakič, ko se bosta spogledala, vrnil.

Spoznajte ga med znojenjem

Res težko najdete čas zase, a vendar veste, da je za zdravje, dobro počutje in lepo postavo telovadba pomembna in se ji ne bi odpovedali za nobeno ceno. In prav v telovadnici ali na stadionu oziroma parku se lahko istočasno z vami poti nekdo, ki bo nekoč osvojil vaše srce. Le da ne vi in ne on tega še ne vesta. Zato tudi, kadar ste v trenirki velja, oči imejte odprte. Če boste združili prijetno s koristnim, boste morda ubili dve muhi na en mah: ostali fit ter si priborili zmenek.

Ne zavračajte slepih zmenkov

Prijatelji so vam že večkrat predlagali nekoga, ki je po njihovem mnenju pravi za vas, vi pa ste jih vedno znova zavračali z izgovorom, da nimate časa. Naslednjič se raje podajte v avanturo, imenovano slepi zmenek. Obstaja možnost, da boste že po uri pogovora o celotni zadevi razmišljali drugače, kot ste tedaj, ko ste v dvomih za seboj zaklepali vrata stanovanja. Kdo ve, kaj vse bo sledilo.

Pomoč spleta

Ker verjetno večino časa preživite za računalnikom, izkoristite prednosti sodobne tehnologije. Morda bo klepetanje z nekom le način sprostitve, ob kateri boste vsaj za trenutek pozabili na stres, kaj lahko pa boste našli nekoga, ki bi ga radi spoznali tudi v živo. Seveda pa ne bo odveč opozorilo, da velja previdnost. Nikoli namreč ne veste, kdo se v resnici skriva za profilom, ki je pritegnil vašo pozornost.

Izkoristite priložnost na službenih dogodkih

Nekatera podjetja prirejajo razne dogodke, na katerih se njihovi zaposleni lahko družijo, zabavajo ter bolje spoznavajo. Čeprav ti res niso pogosti, nudijo čudovito priložnost za odkrivanje drugih, vam manj znanih plati osebnosti vaših sodelavcev. Če vam kdo pade v oči, nikar ne oklevajte, saj bosta že na samem začetku imela nekaj skupnega. Zato nočete zamuditi službenih zabav. Bodite tam. Prijazni in seksi.

Pozor na službenih potovanjih

Če vaše službene obveznosti vključujejo potovanja, imate veliko možnosti spoznati nekoga, ki bi vam lahko ukradel srce. Morda sedi tik ob vas v letalu ali na letališču. Kaj lahko celo potujeta v isto mesto in bosta lahko skupaj preživljala proste urice. Kdo pravi, da morajo biti poslovna potovanja vezana strogo na posel?

Spoznajte nekoga, ki je dober kot vi

Če ste tip človeka, ki se rad razdaja, najbrž v tistih redkih prostih trenutkih uživate tudi v prostovoljstvu. Kadar nesebično nudite pomoč, ne pozabite malce pokukati naokoli. Nekdo, ki ima tako dobro srce, kot vi sami, bo nekoč morda vaš srčni izbranec.

Skratka, četudi ste vedno in čezmerno zaposleni, lahko najdete nekoga, ob katerem bi preživljali lepe trenutke. Le izkoristite vsako priložnost, ki se vam ponudi, iščite, glejte, opazujte ter ob pravi ne oklevajte.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)