Kaj pomeni, če vas v sanjah vara ali zapušča partner

Če vas v sanjah partner vara ali celo zapušča, se poglobite v lastna čustva ter negotovosti.

19.9.2021 ob 5:05 | Foto: Viktoria Korobova/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Kaj pomeni, če vas v sanjah vara ali zapušča partner

Neprijetne sanje marsikomu pokvarijo noč. In dan, ki ji sledi. Kajti nič lepo se ni med počitkom soočati s stvarmi, ki v nas zbujajo stiske, žalost, negotovost ali druge neprijetne občutke.

Tudi sanje, da vas partner vara ali celo zapušča, zagotovo sodijo med nočne more. Ker se občutki, ki vas ob njih prevevajo, kaj radi prikradejo v odnos, temu lahko močno škodujejo.

Kajti je že tako, da sanje mnogi dojemajo kot odraz resničnosti in da ne bi povzročile preveč škode, je dobro čim prej spoznati njihov pravi pomen. Ta na srečo ni tako slab, kot ste si mislili.

Zazrite se vase

Torej: sanje, da vas življenjski sopotnik ali sopotnica vara, ne nakazujejo na nič drugega, kot na vaše lastne negotovosti. Strah vas je, da bi bili zapuščeni, saj vam manjka samozavesti in samospoštovanja.

 

Skratka, še zdaleč niso odraz resničnosti in nikar zaradi njih ne začenjajte prepira. Raje se posvetite sebi in se zazrite v svoje občutke.

Kaj pa sanje, da vas zapušča? Verjeli ali ne, te so v resnici napoved nečesa dobrega. Pričajo namreč o tem, da vajina zveza prehaja na naslednjo stopnjo in da je pred vama pomemben korak. Morda poroka ali skupni nakup nepremičnine.

Še en pogost scenarij v sanjah je, da varate vi. Največkrat s prijateljem ali prijateljico partnerja, partnerke.

To ne pomeni, da vas tretja oseba privlači. Sploh ne. Pomeni pa, da imate slabo vest, ker se vam zdi, da zadnje čase zanemarjate vašo boljšo polovico.

In še tolažba: v nobenem primeru nič slabega, v domala vseh pa takšne sanje opozarjajo, da je treba prevetriti lastne občutke ter vzroke zanje.

Povzeto po portalu Daily Mail online

Preberite še: Zakaj sanjamo seksi sanje

Morda vas zanima tudi: 10 najpogostejših spolnih fantaziji - Uganete, katera presenetljivo vodi?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)