Horoskop: moški, ki so rojeni v teh znamenjih, nikoli ne odrastejo

Dejstvo je, da nekateri, ne glede na leta, nikoli ne odrastejo. Najpogosteje so večni otroci rojeni v določenih astroloških znakih.

27.7.2018 ob 4:09

moski_z_rolko.jpg

Vsaka pripadnica nežnejšega spola si ob sebi želi zrelega, odgovornega in zanesljivega življenjskega sopotnika. Žal pa ni vsem dano, da bi ga našle. Zlasti tiste, ki svoje srce podarijo rojenim v sledečih astroloških znakih so, po pisanju Your Tanga, najpogosteje razočarane.

Oven

Je kot svetlobna raketa, ki prekriža nebo. Pride hitro, z vsem svojim žarom ter pusti močan pečat. Je dinamičen, vselej v gibanju, a če ni vedno tako, kot si zamisli, vso svojo pozitivno energijo preusmeri v jezo, očitke in trmo. Prav zaradi neupoštevanja drugih in nesposobnosti obvladovanja negativnih čustev, so ovni najbolj otročje znamenje.

Rojeni v njem so egocentrični, zavistni, nestrpni, vročekrvni in nepotrpežljivi ter jim za občutke drugih ni prav nič mar. V vseh odnosih sebe postavljajo na prvo mesto. Drži, da z njimi ni nikoli dolgčas, drži pa tudi, da jim nezvestoba ni tuja. Zato ne bi bilo odveč, če bi se pred zvezo z ovnom vprašali, ali si želite soproga ali otroka.

Škorpijon

Skrivnosten, nekoliko mračen, pogosto mrkega obraza. Nedvomno je seksi, strasten, a življenje z njim je polno spletk in drame. Rojeni v tem znaku so namreč izjemno ljubosumni in posesivni, to pa sta dva dokaza njihove nezrelosti, saj velikokrat bolj, kot na odraslega moškega, spominjajo na otroka, ki v peskovniku noče posojati igračk.

Škorpijoni so lahko po značaju skrivnosti in zadržani ali nepopisno divji, celo nevarni. In če ga partner prizadene (čeprav nehote), poskrbi, da njegov greh ne bo ostal nekaznovan.

Lev

Karizmatični in ognjeni lev je pravi magnet za nasprotni spol. On uživa v soju žarometov, obožuje komplimente in se sam sebi zdi zelo pomemben. Če ga želite očarati, ga zasipajte z darili in pohvalami. On potrebuje toliko pozornosti, kot predšolski otrok, ki nastopa v predstavi ali težavno dete pri družinski večerji.

Strelec

Neskončno pozitiven, ljubitelj potovanj in raziskovanj, človek, ki sovraži pravila ter meje in zato mu ideja o tradicionalnem razmerju ni nič kaj po volji. Je kot malček, ki ne razume besedice ne smeš in čeprav je na moč zabaven, je življenje z njim vse prej kot pravljica. Kajti on vidi le sebe. Življenje v mehurčku egoizma ter zatiskanje oči pred težavami pa sta jasna dokaza njegove nezrelosti.

Dvojček

Najbrž sta vas pri dvojčku najprej pritegnila njegov smisel za humor in optimizem. A sedaj ob njegovih otročjih šalah in nesmiselnih pripombah zavijate z očmi. Prav tako vas na rob norosti spravlja njegovo ignoriranje težav in neslane šale o resnih življenjskih temah.

Nekdo, ki dvojčka površno pozna, bi rekel, da je zabaven in da vedno ohranja mladosten duh. Tisti, ki z njim živi ve, da je večni otrok, ki pričakuje, da ga bodo drugi vedno zabavali in skrbeli za njegovo udobje ter ugodje, ob tem pa poslušali pikre pripombe ter prenašali njegove muhe. Saj se tako razpoloženje, kot načrti dvojčka spreminjajo hitreje, kot aprilsko vreme.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Vsakdanje navade uspešnih ljudi: Alenka Košir ali pa 7 napak v postelji, brez katerih bi bilo vaše spolno življenje lahko veliko boljše 


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)