Feng šuj napotki za izjemen seks

Do še boljšega intimnega akta vam lahko pomaga tudi filozofija feng šuj.

26.8.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Feng šuj napotki za izjemen seks

Ne glede na to, ali verjamete v vpliv filozofije feng šuj na različne plati življenja ali se nanjo požvižgate, dejstvo je, da napotki, ki jih podaja za pretok pozitivne energije ne morejo škodovati. Tudi kar zadeva spolno življenje. Zato, če zadeve v spalnici trenutno niso najbolj cvetoče, upoštevajte pet preprostih priporočil feng šuja za boljši seks. Kot rečeno: škodovale zagotovo ne bodo.

Uporabite tople barve

Rdeča, rožnata, barva breskve, to so nianse, ki naj bi prevladovale v spalnici, saj so, zlasti rdeča, nabite s seksualno in erotično energijo. Brez skrbi, v ta namen vam treba prepleskati sten. Tudi posteljnina, zavese, preproge, blazine in drugi detajli v teh barvah bodo dosegli pričakovan učinek.

Poskrbite za mehko, čisto posteljo

V prid izjemne spolne izkušnje poznavalci feng šuja priporočajo čisto, mehko in udobno ležišče. Redno menjavanje posteljnine in zračenje blazin ter odej ne bo torej pripomoglo le k boljšemu spancu, temveč tudi k boljšemu seksu.

Primerno odišavite prostor

Prave vonjave prebujajo seksualno energijo, zato je dobro poznati tiste, ki imajo nanjo najbolj spodbuden vpliv. Med nje sodita vonja sandalovine in jasmina. Uporabite njuna eterična olja in z njima s pomočjo izparilnikov prebudite občutke, ki jih morda že malo pogrešate.

Rdeče pisalo, srebrna škatlica in 49 dni

Ta feng šuj ritual je namenjen vsem, ki bi radi v svoje življenje priklicali novega partnerja. Gre pa takole: z rdečim pisalom na list papirja napišite kvalitete, ki jih pri njemu pričakujete. List položite v srebrno škatlico in ga tam pustite 49 dni. Po prepričanju poznavalcev omenjene filozofije lahko to preprosto dejanje pomaga pri iskanju nove ljubezni.

Spalnico okrasite s sloni

Ni treba pretiravati, a nekaj figuric te mogočne živali, postavljenih na police v spalnici ali na nočno omarico, bodo pozitivno vplivale na intimni akt. Sloni namreč po zagotovilih poznavalcev feng šuja pripomorejo k uspehu in blagostanju na vseh področjih življenja in spolnost pri tem ni izvzeta.

Priporočamo tudi: Izpoved bralke: Po seksu v troje sanjarim o njej 

Preberite še: 5 stvari, ki po feng šuju v vaš dom prinašajo srečo

Morda vas zanima tudi: Feng šuj pripomoček, ki med spanjem poskrbi za vašo srečo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)