Šest zabavnih seksi poz, ki iz spalnice preženejo dolgočasje

Če bi rada malo začinila zadeve med rjuhami se spoznajta s pozami, ki bodo poživile dogajanje v spalnici.

17.5.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Šest zabavnih seksi poz, ki iz spalnice preženejo dolgočasje

Ne veste ravno, kaj se je to zgodilo, a vajin seks je nenadoma postal dolgočasen, ustaljen in rutinski.  Nikar ne čakajte, da se bodo zadeve same po sebi vrnile v nekdanje tirnice, temveč ukrepajte. Tudi tako, da prevetrite seznam poz, v katerih se mu predajata in na repertoar umestita takšne, ki bodo dodobra razgibale zadeve. Nekaj idej, ki vas ne bodo razočarale, niza Your Tango.

Čarobna gora

Zagotovo imate bogato zbirko okrasnih blazin, ki jim lahko namenite malo drugačno vlogo, kot jo imajo sicer. Zložite jih na posteljo in iz njih oblikujte goro ter se čeznjo uležite tako, da boste na kopici počivali s trebuhom.

On naj si vas vzame od zadaj. Uživali boste, ko vas bo božala nežna tekstura blazin, prav tako bo v položaju, ki mu bo odkril povsem drugačen pogled na vaše telo, užival on.

Lotus

Novo, drugačno in razburljivo je lahko tudi romantično. On naj sedi na postelji, vi pa se mu usedite v naročje tako, da boste s telesom obrnjeni proti njemu. Nogi ovijte okoli njegovega pasu ter uživajte v intimnem, nežnem, čutnem ter hkrati drugačnem položaju.

Trapez

Bi radi nekaj res posebnega? Odločite se za trapez. On naj sede na rob postelje, vi v njegovo naročje, nogi ovijte okoli njegovega pasu in se nagnite nazaj.

Užival bo v pogledu na vaše telo, vi pa boste uživali v dejstvu, da ste spolno življenje postavili, dobesedno, na glavo.

 

Super ženska

Je položaj po pasje izgubil čar ter privlačnost? Torej vpeljite sledečo noro pozo:

z zgornjim delom telesa se naslonite na višjo površino, denimo na mizo. On naj stoji med vašima razkoračenima nogama, ju dvigne v zrak in si vas vzame v stoječem položaju. Zdelo se vam bo, kot da letite. V dobesednem in prenesenem pomenu.

Dunajski noj

Poza, v kateri vam bo prav prišlo znanje joge. Uležite se na hrbet, iztegnjeni nogi dvignite nad glavo ter ju prekrižajte v gležnjih. Njemu se tako odpre prosta pot do penetracije, lahko se nasloni na vaši nogi in zagotovo noben od vaju ne bo razočaran.

Kačji pastir

Še položaj za lenobna nedeljska jutra. V položaju žličke dvignite zgornjo nogo in jo položite čez njegov zgornji bok.

On vam lahko s poljubi razvaja vrat, boža vaše dojke in vam šepeta nežne besede, vi pa se boste, kljub temu, da ste se komaj prebudili, počutili neizmerno seksi.

Preberite še: Pet poz za skupno masturbacijo

Morda vas zanima tudi: Seksi nadgradnja že malo dolgočasnih poz


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)