Sedem moških karakterjev, ki jih ženske ne prenašajo

Fantje, na kaj morate biti pozorni.

4.6.2019 ob 4:10

seks_spolnost_moski_zenska_zveza_ljubezen_postelja_polozaj3.jpg

Pogosto je iz ust deklet slišati, da so vsi dobri fantje že oddani. Prenekateri se s tem ne bi strinjali, saj sebe dojemajo kot čisto spodobne, sposobne, prijetne in ljubeznive, a kljub temu se dekleta zanje ne zmenijo.

Zakaj, je vprašanje, ki je pri tem povsem na mestu, strokovnjakinja za medosebne odnose Kelly Ann Garnett pa za You tango razkriva sedem tipov fantov, ki s svojim, včasih na videz povsem sprejemljivim obnašanjem, dekleta odvračajo od sebe. 

Gospodič strinjam se

On se z njo vedno strinja. Nikoli ji ne oporeka ter kima njenemu mnenju, idejam in predlogom. Drži, na prvi pogled se zdi idealen, a žal temu ni tako. Kajti nekdo, ki nima svojega mnenja ali ne poguma, da bi ga izrazil, za nobeno ni privlačen. Vsaj ne na dolgi rok.


Gospodič nedostopen

On je vzvišen, okoli sebe ima vedno cel kup prijateljev in lepotic ter daja vtis, da se za nobeno ceno ne pusti ujeti. Iz nekakšnega razloga mnogi fantje menijo, da prav s tem, ko igrajo vlogo nedostopne ledene gore, pri puncah zbudijo zanimanje. Žal je prepričanje, da so igrice pot do njenega srca, povsem zmotno. Ona ne bo vedno nekje v bližini čakala, da se led stali, še manjša verjetnost pa je, da mu bo zaupala telefonsko številko.


Gospodič vodljivi

Še ena kategorija, ki je vse prej, kot zanimiva: fant, ki vse vajeti prepusti dekletu in pričakuje, da bo ona tista, ki bo vodila igro, predlagala zmenke, iskala ideje za druženje ter podobno. Napaka. Vsaka ob sebi želi nekoga, ki je močan, se je pripravljen postaviti zase in za svoje dekle ter jo presenetiti s povabilom na romantični zmenek ali zabaven izlet.


Gospodič negotov

Dejstvo: samozavest je privlačna. Tako v njegovih kot tudi v njenih očeh. Le tisti, ki se dobro zaveda svoje vrednosti, je lahko zanimiv za nasprotni spol. Vase negotovi fantje, ki dvomijo v vsako svojo besedo, potezo in videz, za punce niso privlačni. Žal.


Gospodič posesiven

Ko je enkrat v zvezi, si svojo drago lasti, ob vsakem, po njegovem mnenju neprimernem obnašanju, postane ljubosumen in sleherni moški, ki mu ona nameni prijazno besedo ali pogled, v njegovih očeh predstavlja tekmeca in grožnjo, da bi mu dekle lahko speljal. Svoje obnašanje sicer opravičuje z neizmerno ljubeznijo, a v resnici gre za negotovost vase in posesivnost, razmerje z njim pa je vse prej, kot prijetno.


Gospodič dolgočasen

Zanj višek preživljanja prostega časa pomeni poležavanje na kavču. Ob televiziji in s polno posodo prigrizkov. Edina telovadba, ki si jo privošči, je sprehod do hladilnika po nove zaloge in pritiskanje gumba na daljinskem upravljalcu. Edina popestritev življenja pa čips namesto kokic. Nedvomno lenobna nedelja včasih prija vsakomur. A čisto vsaka takšna ne sme biti. Naj bo v drugih pogledih še tako čudovit, dolgočasen fant ni privlačen fant.


Gospodič nezadovoljen

Njega moti vse. Od vremena do programa na televizij, hrane v restavraciji, obnašanja trgovca, novoletne okrasitve mesta, božičnih melodij. Njegova služba je zahtevna, plača prenizka, šef neznosen in še bi lahko naštevali. Stalno godrnja, se pritožuje in negativno energijo stresa na vse okoli sebe. Prav je, da ima svoje mnenje, a vendarle bi kdaj moral na življenje pogledati tudi s svetle plati. Tisti, ki v vsemu vidi le slabo in se stalno pritožuje, kako je nekaj težko, drago in slabo, žal ni ravno prijetna družba. 


Avtorica:
 M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Bila sem ljubica in kaj sem se iz tega naučila (resnična izpoved) ali pa: Potrebovala sem toliko časa, da sem dojela (Resnične ženske o tem, kako so spoznale, da živijo v toksični zvezi)

Priporočamo tudi: Ikea poustvarila slavne televizijske dnevne sobe


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)