Poredne tehnike za močne orgazme

Če bi radi nekoliko popestrili spolno življenje spoznajte poredne tehnike, s katerimi boste na povsem preprost način še kako začinili zadeve.

8.7.2019 ob 6:30

seksi_par_spalnica_erotika_micna.jpg

Napadite ga

V seksualnem smislu. Zakaj mu ne bi pokazali, kako močno si ga želite in sami dali pobudo za strasten seks. Verjemite, takšen izraz naklonjenosti in fizične privlačnosti bo zagotovo obrodil sadove.

Zgrabite ga in ga poljubite

Ko se poslavljata, ko se snideta, kar tako. Naj poljubi tedaj ne bodo bežni in neosebni, temveč takšni, ki mu bodo še cel dan dali misliti na to, kaj bi jim lahko sledilo. In kaj jim, ob primernem trenutku, nedvomno bo.

Navdušite ga z oralnim seksom

Nedvomno najboljša taktika: oralni seks, na katerega vam prav nič ne namigne, je povsem nepričakovan, presenetljiv ter zato tako zelo vroč. Tehnike, s katerimi ga z njim pripeljete do vrhunca, zagotovo že poznate.

Zapeljite ga … izven spalnice

Presenečenja imajo v seksualnem smislu veliko moč. In to moč je dobro izkoristiti. Če ga boste brez predhodnega opozorila ali namiga zapeljali v kuhinji, dnevni sobi, v avtomobilu ali na sprehodu po gozdu (pozor, da vaju kdo ne opazi) boste nedvomno zaigrali na pravo noto. Seksi noto.

Raziščite vse njegove erogene cone

To, da penis ni edina, že veste. Moško telo je, tako kot žensko, prekrito s številnimi točkami, katerih razvajanje pripelje do neslutenih užitkov. Vrat, zatilje, ušesa, presredek, trebuh, notranji del stegen … seznam je zelo dolg. Ob prvi priložnosti uporabite znanje in ga s stimulacijo občutljivih delov telesa popeljite do ekstaze.

Razmislite o vezanju in drugih tehnikah

Ni vam treba v ekstreme, a malo prijemov, ki bi jih lahko umestili v kategorijo sado- mazo vendarle lahko vključite v vajine igrice. Začnite pri vezanju, mu zvežite roke in počnite z njegovim telesom kar vas je volja. Namig: kravato zagotovo imate doma.

Prevežite mu oči

Še ena tehnika, ki vama morda ni znana, a ko jo bosta spoznala, bo postala vajina stalna spremljevalka. Ko mu boste prevezali oči, se bodo okrepili njegovi drugi čuti in še kako bo občutil vaše dotike na svojem telesu. Ne glede na to, s čim se boste po njem sprehajali. Hkrati je tu neprecenljiv element presenečenja in sladkega pričakovanja.

Ugodite njegovim željam

Postanite njegova sužnja. Tehnika, ki je med vsemi omenjenimi najbolj poredna in nedvomno tista, ki mu bo najbolj všeč. Kajti dejstvo, da ste zanj pripravljeni storiti čisto vse (v vaših mejah, seveda), bo zagotovo podžgalo njegovo domišljijo in izostrilo vsa čutila.

Naslednjič pa lahko vlogi zamenjata. Ali še isti večer, če vama ne bo zmanjkalo energije.

Avtorica: M. FL.
Foto: Gettyimages


Priporočamo tudi: 5 zapeljivih potez, ob katerih ne bo ostal hladen Ali pa: To so najboljši seksi nasveti spolnih terapevtov

Preberite še: 18 vročih lekcij, ki jih morate osvojiti do tridesetega leta


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)