Pet odlik popolne ženske

O takšni sanja vsak moški.

18.7.2016 ob 11:45

popolne_shutterstock_380004934.jpg

Če menite, da moške očarata le lepa zadnjica in bujni dekolte, ste v veliki zmoti. Kajti tisto, kar naj bi imela ženska, o kakršni sanjajo, presega lepo zunanjost. Kakšna je pripadnica nežnejšega spola, ki buri domišljijo močnejšega, so v anketi ene svetovno najbolj znanih moških revij oni razkrili sami. 

Več dejstev o intimi poiščite na Facebooku.  

Je samozavestna

Ona je malce feministka. Ne sovraži moških, a se zaveda svoje vrednosti in kvalitet ter zahteva enakopravnost z močnejšim spolom. Je pametna, zabavna in vedno pripravljena na nove izkušnje. Verjame vase ter se ne obnaša kot šibko, nebogljeno dekletce.

Je seksi

Ne samo, da je seksi, seks ima rada. Z njim sicer ne manipulira, da bi pritegnila pozornost, uživa pa v telesni ljubezni, kar se odraža na njenem sekaspilu. Razmerje z njo je tudi s tega pogleda zato čisti užitek.

Je prijateljica

Je skrbna, prijazna in vedno podpira partnerja. Z njo se lahko pogovarja o vsem, imata podobne interese ter skupne poglede na svet in življenje. Rada se druži z dragim in njegovimi prijatelji, rada pa čas preživlja tudi s svojimi prijateljicami. Partner ob njej najde varen pristan, kar vsak moški močno ceni.

Je neposredna

Ona ve, česa si želi in je tega ni ne sram povedati ali pokazati. Ni je strah prevzeti pobude. Tako ne v postelji, kot ne na drugih področjih življenja.

Je neodvisna

Je močna, pogumna, pametna, svobodna, ima urejeno življenje in z moškim ni zato, ker bi ga potrebovala, pač pa zato, ker si tega želi. Prav to sicer nekatere prestraši, a s tem zamujajo nepozabno razmerje z žensko ki je, vsaj po mnenju večine, preprosto popolna.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)