Pet najboljših prijateljev vsake ženske

Moško-ženska prijateljstva imajo drugačno dinamiko, kot prijateljstvo med dvema ženskama.

27.9.2015 ob 12:00

par_shutterstock_205290703.jpg

Če verjamete v moški-ženska prijateljstva najbrž negujete platonske odnose s pripadniki močnejšega spola.

Že slediš Mični na Facebooku?

In prav je tako, saj moški premorejo določene značilnosti, ki jih ni mogoče najti pri nobeni od vaših sicer tesnih prijateljic. Poglejte si pet takšnih prijateljev nasprotnega spola, ki bi jih vsaka ženska morala imeti.

Prijatelj brez dlake na jeziku

Z njim lahko govorite o čisto vsem, z njim premlevate tudi najbolj pomembne življenjske odločitve. Veste namreč, da vam bo vedno povedal vse po resnici ter se ne bo prilagajal vašim občutkom. Včasih je prav kruto odkrit, pa naj bo glede nove ljubezni, nove službe ali nove obleke. In prav to pri njem najbolj cenite.  

Prijatelj, ki z vami koketira

Med vama ni kemije, nikoli je ni bilo in oba dobro vesta, da nikoli ne bosta v romantični zvezi. A to vaju ne ovira pri tem, da se ne bi malce spogledovala in si namenjata dvoumne komplimente. Zgolj za šalo, a vi se ob njem počutite lepi in poželjivi.

Prijatelj z dobrimi vezami

Ve, kje v mestu se kaj in kdaj dogaja ter vedno je zraven. Prav tako pozna ljudi na pravih mestih in zato lahko priskrbi brezplačne vstopnice za vse gledališčne, filmske in druge zabavne ali kulturne prireditve.

Prijatelj zaščitnik

On je vaša skala, nanj se vedno lahko zanesete in mu zaupate vse svoje težave. Morda na katero od njih res ne  pozna rešitve, zna pa s kančkom humorja vse obrniti na zabavno in smešno plat in zadrege v trenutku postanejo povsem neznatne.

Prijatelj tolažnik

Še en neprecenljiv. Ko z objokanimi očmi pozvonite na njegova vrata vas brez besed povabi naprej in vam ponudi natančno tisto, kar ta trenutek potrebujete: mir in kozarec prave pijače. Pri tem pa mirno in potrpežljivo čaka, da boste izlili svoja čustva. Ve, da se bo to zgodilo brez njegovih vprašanj.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)