Osem idej za najboljši hitri seks

Včasih prija hitra potešitev strasti, zato je dobro vedeti, kako iz nagle akcije izvleči največ.

8.12.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Osem idej za najboljši hitri seks

Se zgodi, da ni na voljo časa za dolgo seksi seanso. A to, da se vama mudi ne pomeni, da se ji morata odpovedati Nasprotno: tedaj pride na vrsto hitri, strasten seks. Kako pa iz njega izvleči največ, za Women's Health svetuje spolna terapevtka Janet Brito.

Ustvarite primerno vzdušje

Hitri seks še zdaleč ne vključuje zgolj penetracije, ki traja vsega skupaj nekaj minut. Nasprotno, nanj se je mogoče pripraviti veliko pred samim dejanjem. Kako? S porednimi komentarji, dvoumnimi namigi, opolzkimi sporočili in podobnimi zapeljivimi pristopi, ki bodo misli pripravili na ključno dejanje.

"Res je, da za fizično predigro ne bo časa in priložnosti, a draženje in spogledovanje imajo lahko prav tako močan učinek in pripomorejo k boljšemu končnemu rezultatu," je prepričana Britova.

Razmislite o lokaciji

Hitri seks ima upravičeno poseben čar. Ne samo, ker je poln strasti temveč tudi, ker se velikokrat zgodi povsod drugje, kot v postelji. In dobro je razmišljati v to smer, izkoristiti prho, kuhinjski pult, pralni stroj v kopalnici.

Seveda ga lahko poneseta izza vrat svojega doma. V tem primeru previdnost ne bo odveč. Izberita kraj, kjer vaju zagotovo nihče ne bo imel priložnosti zmotiti.

Masturbacija kot uvod

Ne glede na to, kako izkušeni ste na področju spolnosti, nekaj časa boste potrebovali, da bo vaše telo začelo sodelovati z možgani.

Zato se, če le imate možnost, pred hitro akcijo malo razvajajte sami. Zagreti (ali bolje rečeno, vzburjeni), boste nedvomno deležni občutnejših rezultatov.

Razmislite o primernih oblačilih

Praviloma se hitri seks zgodi brez predhodnega načrtovanja. Praviloma pravimo, kajti roko na srce, to poredno dejanje je mogoče tudi načrtovati. In se v stilu nanj primerno pripraviti. Z izbiro prave garderobe.

Ozke hlače niso najboljša izbira, prav tako tudi ne hlačni kostimi ter tesne pajkice. Ideja: krilo, obleka ali široke hlače, ki zlahka zdrsnejo s telesa.

Ne pozabite na lubrikant

Ne glede na to, ali je bil hitri seks spontan ali načrtovan, nekaj je obvezno: dobro vlaženje tam spodaj.

V tem primeru nedvomno več kot prav pride lubrukant. Namig: obstajajo embalaže, ki jih lahko brez zadrege vedno nosite v torbici.

Odmislite orgazem

Pri hitrem seksu so, tako kot povsod drugje, priporočljivi realni cilji. In vrhunca pri tovrstnem odnosu praviloma ni v dometu. Kajti najbrž ne bo dovolj časa, da bi ga doživeli.

Če se zgodi, super, če ne, ga odmislite in se samo zabavajte. Konec koncev naj bi spolni odnos bil predsvem vir zabave.

Vključite igračke

Te so vedno dobrodošle in tudi pri hitrem seksu niso odveč. Na srečo obstaja veliko takšnih, ki jih lahko povsem diskretno nosite v svoji torbici.

Kajti, saj veste, le redko se zgodi v spalnici, kjer so praviloma na dosegu roke.

Izberita pravi položaj

Obstaja cela paleta spolnih položajev in nekateri so kot nalašč za hitri seks. Britova izpostavlja troje poz:

Hitro stoje: Poza, ki denimo prav pride pod prho: ona stoji pred njim, se nagne močno naprej, on pa stoji za njo in v stoječem položaju penetrira.

Obraz proti obrazu: On sedi na stolu ali postelji, ona se mu usede v naročje tako, da je obrnjena proti njemu in tako med spolnim aktom ohranjata stalen očesen stik ter hitremu seksu pričarata vsaj malo intime, čeprav praviloma ta ni na prvem mestu.

Hitro po pasje: Klasični položaj po pasje je kot ustvarjen za hitri seks. Oba sta deležna globoke penetracije, hkrati si ona lahko z rokami ali igračko pomaga do orgazma. Skratka idealna poza, ko časa ni ravno na pretek.

Preberite še: Resnica o pretiravanju z vibratorjem

Morda vas zanima tudi: Razmerja za seks: Kaj prepriča moške in kaj ženske


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)