Ženske s tem poklicem bodo najverjetneje varale. In to iz presenetljivega razloga

Obstaja skupina žensk, ki jih najpogosteje zamika nezvestoba.

29.1.2019 ob 1:40

zenska_okno_vrata_micna.jpg

Študija, ki so jo izvedli na spletni strani lllicitEncounters.com in je zaobjela 10.000 uporabnikov tega portala, je imela en in edini namen: ugotoviti, katere so tiste osebnostne lastnosti, ki so najbolj značilne za prešuštnike.

Kot poroča The Sun, so za moške in ženske, ki so kdaj prevarali svoje partnerje, značilne tri značajske črte.

Razlike med spoloma 

Največkrat varajo ženske, ki so pogosto osamljene in premorejo močan libido, če pa je ona ob tem še gospodinja, je največja verjetnost, da bo iskala topel objem ljubimca.

Več kot 30 odstotkov žensk, ki uporablja stran, namenjeno iskanju izven zakonske zabave, je sebe opisalo kot osamljene, 27 odstotkov vprašanih je zase zatrdilo, da premorejo močan libido, 20 odstotkov vseh uporabnic omenjene strani pa opravlja poklic gospodinje.

Ko gre za moške, najpogosteje varajo visoki, inteligentni in tisti, ki imajo veliko pod palcem. Rezultati so pokazali še, da oni najpogosteje skočijo čez plot zaradi poželenja, arogance in hranjenja ega, ženske pa, ker se v zvezi počutijo nevidne in zanemarjene.

Tiskovni predstavnik spletne strani Christian Grant je pojasnil:

"Naši rezultati kažejo, da moški le težko zatrejo svoj ego. Visoki, premožni in inteligentni imajo lahko vse. Vsaj prepričani so v to. Odgovarja jim, da so v zvezi, kjer je poskrbljeno za njihovo ugodje, a radi bi tudi posladek, ki ga najdejo pri ljubicah. Ob tem so v očeh nasprotnega spola privlačni, kar je seveda voda na njihov mlin in zanje je nezvestoba preprosto del življenja ter v njej ne vidijo nič spornega.

Pri ženskah je zgodba povsem drugačna: one ne varajo zaradi arogance, ega ali poželenja, temveč zato, ker so osamljene in v zvezah spregledane. Prav pri gospodinjah, ki večji dela dneva preživijo doma, je osamljenost stalnica, hkrati jim partner, ko se vrne domov, pogosto ne posveča dovolj pozornosti, jim ne pokaže, da opazi ter ceni njihov trud, vse to pa jih napelje na nečedno dejanje ter potrditev, ki je doma niso deležne, pač najdejo drugje."


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: O seksu za eno noč: iskrene izpovedi moških in žensk ali pa Pet obveznih dejanj po seksu

Priporočamo tudi: To je ASMR, čudaški pojav na spletu, ki bo v vas sprožil nenavadne mravljince (VIDEO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)