Takšen je (glede na to, kaj si po horoskopu) zate najboljši seks

Ker horoskop vpliva na domala vse plati življenja, nedvomno narekuje tudi, kakšen naj bi bil za vsak znak popoln seks.

6.4.2019 ob 4:17

moski_zenska_poljub_sonce_romantika_strast.jpg

Eni imajo raje nežno, drugi malo grobosti. Eni si upajo več, drugi manj, en so za kvaliteto, drugim več pomeni kvantiteta. Kakšen je za vas popoln seks? Kot so zapisali na portalu Thought catalog, na to vplivajo tudi zvezde. In seveda podrobno pojasnili, kaj je vsakemu znaku med rjuhami najbolj všeč.

Oven: Vedno nekaj posebnega

Ovni potrebujete stalno stimulacijo. Tako miselno kot fizično. In resnično navdušeni ste le, kadar tudi spolne igrice vključujejo oboje. Vaša predigra se vedno začne v mislih, šele nato vroči občutki prevzamejo telo. In ko razmišljate o seksu, kar je pogosto, je ta drugačen, nekaj posebnega, nikoli klišejski in rutinski.


Bik: Obvezno pravo vzdušje

Pri vas še zdaleč ne gre zgolj za penetracijo. Ne, biki v seks vključujete vsa čutila. In poskrbite, da so deležna pravih dražljajev: okusna večerja, kozarček dobrega vina, sveče, nežna glasba, vonj … vse to igra pri vaši izkušnji pomembno vlogo. Vas je treba zapeljati z vsemi čutili. Le tako namreč lahko okusite popoln seks.


Dvojček: Nepričakovani seks

Dvojčki pač radi premikate meje sprejemljivega in poznanega. Tudi med rjuhami ni nič drugače. Če v spalnici česa ne prenesete, je to dolgočasje. Zato pri vas ni prav nič nenavadnega poreden, spontani seks, nova igračka v predalu ali akcija povsod drugje, kot v postelji.


Rak: Varen seks

Raki se hočete počutiti ljubljeni. Čeprav res niste vedno za nežen, počasen in čuten seks, se lahko povsem sprostite le v monogamnem odnosu, kjer je na prvem mestu ljubezen in z njo občutek varnosti. Le v objemu nekoga, ki mu povsem zaupate, ga poznate in ljubite, lahko resnično uživate. Za vas je najbolj seksi občutek zaščite in popolne sprejetosti.


Lev: Seks kot dokaz moči

Tako kot na drugih področjih življenja, tudi v postelji levi radi prevzamete nadzor, pokažete vso svojo samozavest in seveda želite očarati. Vi lahko med seksom uživate le, če se res počutite seksi. Če do izraza pridejo vaša moč in sposobnosti ter če jih partner seveda opazi in tudi pohvali. Že malo negotovosti pa znatno okrni vašo spolno izkušnjo.


Devica: Neprecenljiva moč misli

Na prvi pogled ste device res hladne in zadržane, a v postelji je zgodba povsem drugačna. Tedaj se prelevite v čutne posameznike in med spolnim odnosom na prvo mesto postavite moč misli. Potrebujete pristno navezo z nekom, s katerim vas povezujejo močna čustva. Naključni seks ne pride v poštev.


Tehtnica: Romantični seks

Tehtnice ste kraljice romantike. Za vas je seks višek čustvene in čutne izkušnje. Vanj vključujete misli in telo ter še zdaleč ni zgolj telesna, temveč predvsem romantična, s toplimi mislimi prežeta izkušnja. Romantika je tako, kot povsod drugje, pri vas tudi v postelji na prvem mestu.


Škorpijon: Intenziven seks

Skrivnosten, nekoliko temačen ter strasten. Takšen je za vas popoln seks. Vi v njem pričakujete tesno fizično, čustveno in tudi miselno povezavo. Res je, da gre včasih za golo strast, spet drugič pa za stik na višji stopnji zavesti. V resnici je težko presoditi, v katero smer se bodo obrnile zadeve in zato seks z vami nikoli ni enoličen, predvidljiv in dolgočasen. Kajti takšnega res ne prenesete.


Strelec: Skrivnosten seks

Strelci imate radi spletke in skrivnosti, kar se najbolj pokaže prav med seksom. Ta naj bi bil malo drugačen, malo zavit v tančico skrivnosti in malo nepričakovan. Ter subtilen. Za popoln odnos fizični stik za vas ni dovolj. Vi morate najprej biti mentalno zapeljani.


Kozorog: Seks v coni ugodja

Tradicionalno znamenje tudi v postelji ni preveč naklonjeno raznoraznim eksperimentom. Le redko, če sploh, si dovolite stopiti iz cone ugodja. V resnici potrebujete pravo vodstvo, da si upate premakniti meje. Kajti načeloma velja, da med rjuhami raje, kot vodite, sledite. Pa še to ne predaleč preko meja poznanega.


Vodnar: Erotika na prvem mestu

Za popoln seks potrebujete dvoje: duhovno izkušnjo in akt, ki potrjuje čustva obeh strani, z zvrhano mero erotike ter včasih nenavadnimi prijemi. To je tisto, kar med rjuhami pričakujete in po čemer hrepenite.


Riba: Strasten seks

Ribe ste znane po tem, da na prvo mesto postavljate čustva in da vaša domišljija ne pozna meja. Popoln seks je za vas čustvena in strastna, telesna izkušnja, polna intime. Pa naj gre za resno zvezo ali seks za eno noč. V vsakem primeru vas najbolj pritegne tisto, kar je na prvi pogled nedosegljivo in včasih tudi malo neodgovorno. Domišljija vas tudi tu ne pusti na cedilu.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: Hrepeniš po trdni zvezi? 3 znaki ki so pisani na kožo tvojemu znamenju ali pa Horoskop: najboljše pri seksu z vsakim znamenjem

Priporočamo tudi: Horoskop: katera znamenja najtežje in katera najlažje ljubijo

in Nataša Mernik: Celulit, strije, znamenja in brazgotine niso napake


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)