Moški so spregovorili: tako prepoznamo žensko, ki je dobra v postelji

Obstajajo lastnosti in dejanja, ki v moških očeh pomenijo, da ona zadeve v postelji resnično obvlada.

8.3.2019 ob 5:09

par_nasmeh_objem_moski_zenska_brada_micna.jpg

Kaj je tisto, kar moškim veliko obljublja med rjuhami? Kako ločijo dobro ljubimko od slabe še preden pride do strastnih objemov?

Kako pogosto se v svoji presoji zmotijo in še druga, s tem povezana vprašanja, so pripadnikom močnejšega spola zastavili na spletni strani Your Tango in tako skušali najti odgovor na vprašanje, na podlagi česa moški presojajo, če je ona dobra ljubimka.

Tu so ključna vprašanja in odgovori.

Lahko prepoznate njene sposobnosti že zgolj s pogledom nanjo? Zakaj da in zakaj ne?

"Ne, samo s pogledom ne. Veliko seksa se odvija v možganih in zgolj z očesnim stikom ni mogoče prepoznati, kakšne so njene seksualne veščine. Videz lahko vara," Leon, 26 let.

"Ne, sam sem zelo privlačen, a v postelji obupen. Tega se zavedam in tudi drugih ne sodim po videzu," Tim, 25 let.

"Ne, pri seksu je vse v občutkih in odzivih, teh pa ni mogoče prepoznati zgolj s pogledom. Res je, da je ta temelj privlačnosti, a posteljne veščine so veliko prezapletena zadeva, da bi jih bilo mogoče določiti zgolj na podlagi zunanjega videza," Mick, 30 let.

Samo en junak je povedal drugače: "Način, kako pleše veliko pove o tem, kaj obljublja," Steve, 28 let.


Kaj reče ali stori ženska, preden se predata seksu, da v vas zbudi prepričanje, da ne boste razočarani?

"Zadeva je dokaj kompleksa. Po mojih izkušnjah ženske, ki brez zadrege govorijo o spolnosti, veliko obljubljajo. Prav na podlagi teh pogovorov je mogoče tudi odkriti, če sva glede spolnosti na isti strani, če imava podobne fantazije, če sva za podobne spolne prakse, prav tako pogovor nakazuje na določena seksualna znanja. Sicer pa menim, da ni dobrih in slabih ljubimk. Z nekaterimi se pač ne ujamem, a to pomeni le, da imamo različne poglede na seks, kar pa je mogoče ugotoviti že med spogledljivim pogovorom," Leon.

"Sicer obstajajo dejanja in besede, zaradi katerih je zame lahko seksualno zanimivejša, najhitreje me prepričajo sproščen smeh in subtilno dotikanje," Tim.

"Če se ženska zna očitno, a ne agresivno spogledovati, če je odkrita glede spolnosti, pričakovanj in izkušenj, če ne skriva števila partnerjev, skratka, če se ne sramuje svoje seksualnosti, v mojih očeh nedvomno veliko obeta," Mick.

"Če me draži s spogledovanjem in pogovorom, če je pozorna na moje dotike in spremlja moje odzive na njene, to so zame vedno plusi," Steve.


Je poljub dokaz njenih seksualnih sposobnosti? Zakaj da ali zakaj ne?

"Poljubljanje nedvomno veliko pove, vendar pa ne prinaša popolnega zagotovila. Včasih so tiste, ki se poljubljajo dobro, v postelji zanič ter obratno. Torej bi rekel, da poljub ni jasen pokazatelj njenih tovrstnih veščin," Leon.

"Ne, ena mojih najboljših ljubimk se je obupno poljubljala," Tim.

"Če takoj preskoči na jezik ter je med poljubljanjem groba in nestrpna, je to zame rdeča zastavica," Mick

Steve je bil tudi v tem primeru na drugi strani: "Tista, ki se dobro poljublja, praviloma v postelji ne razočara."


Imate kakšno zgodbico o tem, kako vas je ljubimka v postelji prijetno ali neprijetno presenetila?

"Nekoč sem se prvič ljubil z dekletom, najprej sva se samo dražila, pogovarjala in smejala, nato je nenadoma sama v roki vzela moj penis in ga dobesedno porinila vase. Bilo je izjemno, še vedno se velikokrat spomnim nanjo," Leon.

"Sestajal sem se z dekletom, ki je jasno in glasno povedalo, da si želi seksa z mano. A ko je končno nastopil trenutek, ji je bilo zelo neprijetno, imela je nizko samozavest in se nikakor ni mogla sprostiti. Skratka, bilo je povsem drugače, kot sem si nadejal," Tim

"Seksal sem z dekletom, ki je imelo veliko več tovrstnih izkušenj, kot sem jih imel jaz. Vse je bilo čudovito, nenadoma je izjavila, da je čas za počitek. Nič mi ni bilo jasno. Počitek sredi seksa? Vseeno sem ji ugodil, popila sva malo vode, naredila nekaj raztezalnih vaj, se nekaj časa samo poljubljala in nato sva nadaljevala tam, kjer sva končala. Izkazalo se je, da je imela prav. Zadeva je na koncu izpadla več kot odlično," Steve


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Prešuštniki, to je kazen, ki vas čaka po prevari ali pa Ženske s temi lastnostmi najpogosteje privlačijo samovšečneže in narcise

Priporočamo tudi: Sta šla narazen? Ne naredite teh napak.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)