Moški razkrivajo: To so naše najbolj vroče točke

Poglej, kje so seksi dotiki najučinkovitejši.

19.5.2018 ob 8:32

tocke_micna.jpg

Bi rada svojemu dragemu v postelji pričarala prav posebne občutke? Razvajaj ga na delih njegovega telesa, kjer dotiki štejejo največ. Njegovo telo je prekrito s številnimi erogenimi conami. Na nekatere od njih morda nisi nikoli pomislila, zato jim med predigro in seksom nisi namenjala zaslužene pozornosti.

Potem, ko boš prebrala rezultate raziskave spletne strani Victoria Milan, v kateri je sodelovalo 6000 pripadnikov močnejšega spola iz različnih kotičkov zemeljske oble, boš najbrž ubrala drugo taktiko. Kaj so v njej povedali junaki, povzema Your Tango.

Med potekom študije so morali sodelujoči našteti deset delov telesa, ki so najobčutljivejši na seksi dotike. Prav tako so povedali, kakšna stimulacija jim najbolj prija in razvajanje katerih ključnih erogenih con naj bi bil del predigre.

Rezultati v številkah

Ko gre za sam uvod v seks, je 72 odstotkov vprašanih povedalo, da obožujejo, kadar njihova draga prevzame pobudo.

A ne samo to, da ona stori prvi korak, 66 odstotkov junakov je razkrilo, da je zanje najpomembnejše, da je ona pri tem spoštljiva in da nimajo občutka, da jih želi samo izkoristiti. Pa naj gre za trajna razmerja ali za naključne zveze.

42 odstotkov sodelujočih je izjavilo, da obožujejo seksi dotike, 30 odstotkov, da ne marajo preveč agresivnega pristopa k dejanju.

In še naprej: 28 odstotkov moških je povedalo, da jih vse mine, kadar je ona pregroba in 22 odstotkov, da so zanje ključnega pomena njen smisel za humor ter senzualno razvajanje.

Pa se vrnimo k erogenim conam. To je po mnenju večine deset njihovih najbolj vročih:

  • brada,
  • ušesa,
  • genitalije,
  • notranji del stegen,
  • ritnice,
  • vrat,
  • očesne veke,
  • stopala,
  • zadnji del kolen,
  • spodnji del trebuha.

Najbrž si tudi ti presenečena ob dejstvu, da sta brada in ušesa na lestvici pred genitalijami. A glede na rezultate bi morala razmisliti o tem, da bi jima prihodnosti namenjala več pozornosti. 

Nekaj idej

Seznam ti nedvomno odpira nove dimenzije predigre. Ko ga poljubljaš, ne pozabi na ušesa in brado. V seksi uvod vključi razvajanje njegovega trebuha in stegen, ko ga masiraš, se spomni na njegova stopala.

Skratka, več kot dovolj je idej, kako ga spodbuditi z dotikanjem kotičkov telesa, kjer si najbolj želi čutiti tvoje roke, ustnice, jezik. Kajti, kot se je še izkazalo v omenjeni študiji, je za 79 odstotkov moških predigra izjemno pomembna. Nisi torej ti edina, ki obožuje dolg, čuten, senzualen in vroč uvod. ;)

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)