Horoskop: tako posebno je razmerje z ovnom

Dinamičen, živahen, nepredvidljiv in edinstven oven zagotavlja prav posebno zvezo.

11.1.2019 ob 5:59

moski_zenska_ljubezen.jpg

Ovni so nekaj posebnega. Rojeni v prvem znamenju zodiaka premorejo ogromno energije, velik ego in pisano paleto čustev, ki jih brez zadržka izražajo in pokažejo. Kaj si lahko obetate, če je vaš dragi po horoskopu oven, razkriva Cosmopolitan.

S kom se najbolje ujema

Lev in strelec obožujeta ovnov neukrotljiv znašaj, njegovo željo po adrenalinskih podvigih, njegovo neizmerno energijo in neustrašnost.

Vsem vlada ogenj, kar nudi dobro osnovo za uspešno zvezo, saj se njihovi značaji ujemajo kot delčki sestavljanke.

Energični, malo divji in včasih nepremišljeni

Oven je prvo znamenje zodiaka, ki napoveduje pomlad, kar se nedvomno odraža v njegovem značaju. Rojeni v tem ozvezdju obožujejo naravo, radi preizkušajo novosti, žene jih neizmerna radovednost, so kreativni, na prvi pogled malo otročji a zabavni, zato jim drugi zlahka sledijo.

Oni živijo v trenutku za trenutek, vedno so v gibanju ter premorejo zvrhano mero optimizma, zato kot magnet privlačijo vse, ne glede na to, v katerem ozvezdju so rojeni.

Spontanost in tekmovalnost

Rojeni v znamenju ovna so nepredvidljivi, spontani in domiselni ter vedno znajo priklicati dobro voljo. Kadar boste res potrti, bo oven poskrbel, da bodo oblaki z vašega neba izginili, tudi v najhujšem dnevu bo našel način, s katerim bo na vaš obraz priklical nasmeh.

Ker mu vlada planet Mars, ima močan ego ter je zelo tekmovalen. On vse spremeni v igro, ki se zaključi z zmagovalcem in poražencem ter seveda stremi k zmagi. Kadar bosta skupaj v istem moštvu bo storil vse, da bosta domov prinesla zlato. Ali drugo glavno nagrado. Če bosta nasprotnika, vam ne bo prizanašal. Če namreč oven česa ne prenese, so to porazi.

Pravi prijatelj

Oven je po naravi dober in vse, kar počne, počne z najboljšimi nameni. On je resnično pravi prijatelj. Res je sicer, da v razmerju z njim malce primanjkuje romantičnih gest, a brez skrbi, ob njegovi spontanosti in dobrosrčnosti teh skoraj ne boste pogrešali.

On zna šarmirati in očarati, hitro osvoji srce, zaradi nepremišljenosti pa lahko včasih povzroči tudi srčno bolečino. A ne namenoma. V želji po zabavi včasih spregleda širšo sliko in na življenje gleda nekoliko brezbrižno ter naivno.

Eksplozija v postelji

Ko gre za seks, je prav tako domiseln in dinamičen, kot na drugih področjih življenja. Premore močan libido in njegovo spolno slo je skoraj nemogoče potešiti. V kombinaciji z neizmerno energijo torej v postelji predstavlja pravi dinamit.

Tako kot drugje v življenju, tudi med rjuhami najraje igra na karte dominance, zlepa namreč noče iz rok izpustiti vajeti in čeprav se bosta ljubila v pozi, kjer ste zgoraj vi, bo prevzel del nadzora in uveljavil svojo voljo. To ne pomeni, da je sebičen in egoist, kajti on dobro ve, kako pričarati največje užitke obema in se zato vselej trudi, da svoje ljubimke ne razočara.

Včasih naporen

Res je da premore ob vseh teh pozitivnih, tudi nekaj negativnih lastnosti. Vedno in povsod namreč pričakuje veliko pozornosti, potrditev in zahteva odobravanje. Včasih boste imeli občutek, da v razmerje veliko vlagate, a njemu ni nikoli dovolj, kar pokaže čustvenimi izbruhi, ki znajo biti vse prej, kot prijetni.

Oven namreč tedaj, ko ga prevzamejo čustva (kar je pogosto) ne izbira besed. Pa naj gre za negativne ali pozitivne občutke. Spori z njim so prave drame, na srečo pa se tako hitro, kot razjezi, tudi pomiri.

Pa vendar, vso pozornost, ki mu/ji namenjate, zna vračati: on v zvezi igra na vse ali nič in prav to pričakuje tudi od partnerke. Na manj pač ne pristaja.

Akcija, akcija in še enkrat akcija

Če v odnosu pričakujete lenobne vikende, jutranja poležavanja, veliko romantičnih objemov in počitnice na plaži, tega v zvezi z ovnom žal ne boste deležni.

Zveza z njim je vse prej kot mirna in ustaljena. Je polna akcije, presenečenj, nepričakovanih izletov, adrenalinskih podvigov ter nenačrtovanih potovanj. Ob njem se vam bo zdelo, kot bi hodili po neskončnih brezpotjih, ki vaju bodo vedno znova pripeljala do drugačnega cilja in na katerih bosta ustvarjala ogromno nepozabnih spominov.

Ob njem se boste počutili otroško razigrani, kot bi ob sebi imeli lasten vodnjak mladosti. Vse to pa je, v kolikor boste zmogli slediti vašemu ovnu, neprecenljivo in razmerje z njim je prav zato tako posebno.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: kako ljubi škorpijon ali pa Horoskop: tako je, če si v zvezi z moškim, ki je rojen v znamenju rib

Priporočamo tudi: Tako je, če ljubiš moškega, ki je po horoskopu lev


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)