Horoskop: tako ljubi moški, rojen v znamenju raka

Zveza z rakom je resnično nekaj lepega.

17.1.2019 ob 5:04

par_okno_steklo_hisa_objem_micna.jpg

Raki so pregovorno skrbni, občutljivi ter čustveni. Prav te lastnosti najbolj do izraza pridejo v intimnem odnosu. Kako se v ljubezni obnaša v tem znamenju rojen moški? Odgovor ponuja Cosmopolitan.

S kom se najbolje ujema

Škorpijon je za raka popoln partner. Osnovni element obeh je voda, zato se ujemata na čustvenem področju ter prisegata na enake vrednote: varnost, zaupanje in predanost. Tudi z bikom lahko rak osnuje tesen odnos. Oba namreč cenita domačnost, udobje, ugodje, zvestobo in stabilnost.


Sprva plašen in zadržan

Rak je prvo vodno znamenje zodiaka, zato je občutljiv in intuitiven. Prisega na tesno intimno povezavo in resne, trajne odnose. Sprva je nekoliko plašen in zadržan ter neredko čaka, da prvi korak stori ugledana oseba, a ko se prepriča, da si ta zasluži njegovo srce, bo ljubil za vedno in bo pripravljen storiti vse, da bi bila njegova draga srečna.

Je neverjetno skrben, zaščitniški in se vselej trudi, da bi se ljubljena oseba ob njemu počutila varno in prijetno.


Najraje je doma

Če obožujete mirne večere v toplem objemu pred televizijo, je za vas idealen partner. Kajti veliko raje, kot na izletih, potovanjih in zabavah, čas preživlja doma.

On obožuje toplino zavetja štirih sten, je umirjen in premišljen, zato je odnos z njim prav takšen: brez nenadnih sprememb, dram in velikih presenečenj.


Prisega na trajne odnose

Ker je vodno znamenje in mu vlada Mesec, v njemu vrejo čustva, ki pa jih resnično pokaže šele, ko je v zvezi povsem sproščen. Je odličen poslušalec, zelo dojemljiv za besede in občutke drugih, razumevajoč in strpen, svoja čustva pa težje izraža.

A z malo spodbude se zagotovo odpre in deli vse, kar mu leži na duši. V zvezi išče predvsem domačnost in varnost. Naključni odnosi, bežne zveze in seks za eno noč niso zanj.

Tudi v spolnosti je pravi romantik, prisega na globljo intimno povezavo. Seks z njim je počasen, z veliko tesnega stika in čustvene naveze. V resnici odseva naravo celotnega odnosa.


Zna biti naporen

Seveda ima njegova čustvenost tudi temno stran. Kajti tako, kot premore topla, so pri njem prisotna tudi negativna čustva. Ta največkrat pridejo do izraza tedaj, ko dobi občutek, da ni cenjen, ljubljen in spoštovan, kar se lahko zgodi dokaj hitro. V odnosu pričakuje veliko pozornosti, pohval, odobravanja in izkazovanja naklonjenosti.

Zaradi neizmerne potrebe po druženju s svojo ljubeznijo je lahko kar malo naporen in duši. Potrebo po času, ki bi ga partner rad namenil samo sebi, si nemalokrat razlaga napačno in začne dvomiti v njegove občutke.

Tedaj se zapre v svoj oklep, molči ter pri sebi razmišlja, kaj mu je storiti. Rak ni človek akcije, je pasiven in zato se s težavami ne spopada najbolj spretno, jih večkrat, kot bi jih reševal, preprosto ignorira, si pred njimi zatiska oči ali nezadovoljstvo izraža s tihimi dnevi, da tudi tedni.


Odpusti, a nikoli ne pozabi

Moški, ki je po horoskopu rak, ima okoli sebe postavljenih nemalo zidov in preteče veliko vode, preden je mogoče vse porušiti. A ko je zvezo pripravljen ponesti na nov nivo in vam podari srce, z njim ravnajte skrajno previdno.

Ne skušajte ga potiskati iz njegove cone udobja in ga sprejmite takšnega, kot je ter ga nikar ne razočarajte. Kajti rak res premore veliko ljubezni in zlahka odpušča, nikoli pa ne pozablja.

Zagotovo pa zna vso pozornost in ljubezen, ki ju prejme, zna primerno nagraditi, ceniti in spoštovati.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še, kakšna je zveza z vodnarjem, ovnomškorpijonomlevomribakom, kozorogom, dvojčkom ali pa kako ljubosumna so posamezna znamenja

Priporočamo tudi: Horoskop: najboljše pri seksu z vsakim znamenjem


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)