Horoskop: Poreden seks, ki vam je pisan na kožo (glede na vaš znak)

Poglejte, katere poredne prijeme v postelji (ali izven nje) vam priporočajo zvezde.

18.6.2019 ob 3:59

par_seksi_erotika_micna.jpg

Vsak je včasih rad malo poreden. V postelji. V resnici prijemi, ki nekoliko odstopajo od ustaljenih spolnih praks, niso nič slabega. Nasprotno, saj je z njimi mogoče še kako popestriti seks. Poglejte pa, katere nagajive igrice so na kožo pisane vašemu znamenju. Brez sramu jih razkriva Pure Wow.

Oven: Atletske spolne poze

Ker ovni svojo strast izživljate s pomočjo fizične moči, so vam na koži pisane poze, o katerih drugi sploh ne bi razmišljali. Stoječa 69 za vas ni nobena težava, nasprotno, prav z njo in njej podobnimi vratolomnimi položaji z veseljem premikate meje. Če imate seveda partnerja, ki vam pri tem lahko sledi.


Bik: Erotična masaža

Tudi ko gre za intimno plat življenja, na prvo mesto postavljate udobje in ugodje. Zato so za vas vedno dobrodošle erotične masaže, v katerih razvajate ali se pustite razvajati. Pripomočki? Od voska do peres, vse pride prav.


Dvojček: Poredni govor

Mojstri komunikacije seksi dejanja najlažje začinite z besedami. Takšnimi, ki vam in tistemu, s katerim delite posteljo, poženejo kri po žilah še preden do akcije sploh pride. Vi dobro veste kako povedati, kam zahajajo vaše poredne misli.


Rak: Hrana v postelji

Čutno in erotično postrežena hrana je za vas velik afrodiziak. Okušanje dobrot z zavezanimi očmi, razvajanje s hladnimi ali vročimi posladki, telo prekrito s smetano ali čokolado … saj sami veste, kam vse to vodi.


Lev: Seks sprave

Ker obožujete drame, nanje prisegate tudi v seksualnem smislu. Zato je seks po sporu pogosto del vaših spolnih fantazij in vroča sprava neredka tudi v spalnici. Pa čeprav to pomeni, da nalašč zanetite nesoglasje, ki ga je treba rešiti tako, kot vi dobro znate: z izbruhom strasti.


Devica: Nekaj iz Kamasutre

Podnevi ste zadržani, kar nekoliko hladni, a ko pride noč, ne poznate meja. V seksualnem smislu. Tedaj z veseljem raziskujete telo partnerja in njemu pustite odkrivati, kako se na seksi dražljaje odziva vaše. Nove poze iz Kamasutre v vas ne zbujajo strahu, pa čeprav so na prvi pogled skoraj neizvedljive. Vi verjamete, da zmorete in v to zlahka prepričate tudi tistega, ki vam dela družbo.


Tehtnica: Več ljubimcev

Trojček, četverček, skratka več ljubimcev, v družbi katerih ste vi najboljši, najspretnejši, najlepši v prostoru. Več ljubimcev, ki se trudijo, da bi vam povsem ugodili, je vaša pogosta fantazija, v kateri bi se odlično odrezali tudi v resničnosti (če se seveda še niste).


Škorpijon: Vezanje partnerja

Vzburjajo vas moč, nadvlada, dominanca. Torej ni čudnega, da vam je na kožo pisano vezanje. V smislu, da je partner zvezan in nemočen, vi pa njegov poglavar in mogočen gospodar.


Strelec: Privezani na posteljo

Če škorpijon obožuje, da ima vse niti v rokah, ste strelci malo drugačni in se raje prepustite toku ter privezani na postelji čakate na naslednji partnerjev korak. Fantazija, ki vam buri domišljijo in lahko popestri marsikatero noč.


Kozorog: Tepežkanje

Prisegate na kaznovanje in nagrajevanje. Tako v vsakdanjem življenju kot med rjuhami. Le da v slednjem primeru med tema dvema ni razlik: kaznovanje (tepežkanje) je za vas nagrada (užitek). Največji je ta tedaj, kadar ste vi tisti, ki ima v rokah biček. Ali drug pripomoček.


Vodnar: Vanilja seks

Znani ste po tem, da vedno premikate meje, ste vselej korak pred drugimi in se trudite s takšnimi in drugačnimi izumi izboljšati svet. Zato ni čudno, da vam v postelji prija preprost, za mnoge dolgočasen seks brez posebnih erotičnih pripomočkov. Malo oddiha vendarle vsakomur pride prav.


Riba: Igranje vlog

Ker premorete ogromno domišljije in obožujete igro to seveda s pridom izkoristite tudi v postelji. Igranje vlog vam je pisano na kožo. Pri tem je za vas le nebo meja in ne glede na vlogo, ki jo namenite sebi in partnerju, ta igra pri vas vedno doseže namen in seks povzdigne na novo dimenzijo.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: Horoskop: To rabiš (glede na znamenje), da bo poletje 2019 nepozabno Ali pa: Horoskop: Katera znamenja najtežje in katera najlažje ljubijo

Preberite še: Horoksop: S tem zmanenjem boste deležni najboljšega seksa


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)