Horoskop: plusi in minusi partnerske zveze s posameznimi znamenji

Ker nihče ni popoln, si je mogoče v partnerski zvezi s pripadniki zodiaka obetati tako nekaj dobrega, kot tudi nekaj slabega.

27.8.2018 ob 8:53

ljubezen_zveza_par_moski_zenska_seksi.jpg

Ne glede na to, kako popoln se nekomu zdi srčni izbranec, vsak premore pozitivne in negativne lastnosti, ki v razmerju ali zakonu slej ko prej pridejo do izraza. Katere so najbolj značilne za posamične astrološke znake, pojasnjuje Your Tango.

Oven

Plusi: avanturist in ob njem je vselej zabavno. Je divji in karizmatičen. Vedno premika meje in kemija v zvezi z njim je očitna na vseh ravneh: fizični, čustveni in mentalni. Tisti, ki mu lahko sledijo, lahko z njim osnujejo trden zakon.

Minusi: ovni so ljudje ekstremov. Enkrat se za tisto, kar se dogaja v njihovi okolici (ali doma), sploh ne zmenijo, drugič iz vsake malenkosti zraste spor. In ko so ovni besni, ne izbirajo besed. Tedaj se je pred njimi najbolje skriti.

Bik

Plusi: biki so izjemno zvesti in predani. So pridni in delavni, ambiciozni ter nekomu, ki ga imajo radi, zagotavljajo nepredstavljivo udobje. Poročene z njimi se počutijo kot kraljice.

Minusi: njihova pregovorna trma je nedvomno na prvem mestu med temnimi platmi tega znamenja. Ne marajo sprememb in ne odstopajo od svojih idej. Kompromis je za bike pogosto povsem tuj koncept.

Dvojček

Plus: odlični sogovorniki. Znajo se pogovoriti o težavah in skozi pogovor najti prave rešitve. So racionalni in prisegajo na trdne argumente. Prav tako so zelo očarljivi in duhoviti. Z njimi je vedno zabavno.

Minusi: radi imajo svobodo in v zvezi jih kaj hitro zamika, da bi pogledali tudi na jablano, na kateri rastejo prepovedani sadeži.

Rak

Plusi: raki cenijo družino in vedno skrbjo za udobje ter ugodje vseh, ki jih imajo radi. Rak ve, kako žensko pripraviti do tega, da se ob njem počuti posebno in  brezpogojno ljubljeno. Prav tako so izjemni starši in otroke vedno postavljajo na prvo mesto.

Minusi: znajo biti nekoliko skrivnostni in se, kadar so jezni ali užaljeni, umaknejo v svoj oklep. Močno so navezani na primarno družino in če boste v zakonu z njim, boste poročeni tudi z njegovimi starši, sestrami in brati.

Lev

Plusi: izjemno radodaren in predan. Če vas ljubi lev, bo to na zanj značilen pompozen način pokazal vsemu svetu. On zna poskrbeti, da bo tisti, ki je ob njem, živel polno življenje.

Minusi: največji greh leva je nečimrnost. On hoče vedno biti v središču pozornosti. Je zelo tekmovalen, tudi agresiven in na partnerja kmalu začne gledati kot na nekoga, ki je tam samo zato, da hrani njihov ego.

Devica

Plusi: praktično in prizemljeno znamenje. Na devico se je vedno mogoče zanesti. Rojeni v tem znamenju so pozorni, skrbni in vselej najdejo rešitev za še tako veliko težavo. Ker imajo moški, ki so po horoskopu device močan čut za odgovornost, so odlični možje in očetje.

Minusi: device so perfekcionisti. Res znajo stopiti na žulj z njihovo težnjo po brezhibni čistoči in idejami, kakšen naj bi bil njihov življenjski sopotnik in otroci.

Tehtnica

Plusi: tehtnice so družabna bitja, ki verjamejo v ravnovesje in pravico. Premorejo močan moralni kompas in z ničemer ne bi namenoma prizadele življenjskega sopotnika.

Minusi: ker vedno stremijo k ravnotežju, se včasih težko odločajo in neskončno kolebajo. Ker so moški iz ozvezdja tehtnice zelo družabni in obožujejo družbo ljudi, se kaj lahko zgodi, da soprogo pustijo doma in na zabavo odjadrajo sami.

Škorpijon

Plusi: škorpijoni so zvesti in strastni. Imajo visok libido in v spalnici ob rojenem v tem znamenju zagotovo ne bo dolgočasno.

Minusi: so skrivnostni in včasih od njih ni mogoče dobiti smiselnega odgovora. Prav tako so ljubosumni, neredko posesivni in če nekoga ujamejo pri še tako nedolžni laži, tega nikoli ne odpustijo.

Strelec

Plusi: strelci so zelo modri in duhoviti, filozofsko usmerjeni ter radi raziskujejo svet. Ob strelcu si vsak razširi obzorja.

Minusi: vedno so prepričani, da vse vedo in znajo. Sovražijo, kadar so v debatah poraženi, prav tako se hitro začno dolgočasiti in ob sebi potrebujejo nekoga, ki vselej poskrbi, da je zveza vedno zabavna, sicer kaj radi odkorakajo z nekom drugim.

Kozorog

Plusi: ker so zvesti, delavni in finančno odgovorni, so odlični soprogi. Razmerje gradijo postopoma, na trdnih temeljih, ki jih ne zamaja niti najhujša nevihta. Morda res potrebujejo malo več časa, da se odločijo za zakon, a ko enkrat se, si zlepa ne premislijo.

Minusi: ker so delavni, že skoraj deloholiki, se neredko preveč posvečajo delu in jim zmanjka časa ter energije za ljudi, ki jih imajo radi. Prav tako težko izražajo čustva in so dokaj zaprti ter čustveno odmaknjeni.

Vodnar

Plusi: intelektualno in zabavno znamenje. Vodnar rad potuje in se zabava. Rojeni v tem znaku so radovedni, radi preskušajo novosti in storijo vse, da bi osrečili partnerko. Če ob sebi želite nekoga, ki zagotavlja tako miselno kot fizično stimulacijo, je vodnar pravi za vas.

Minusi: vodnarji so zelo zadržani, ko gre za čustva. Prav tako so trmasti in počnejo le tisto, kar je v njihovem interesu. Njihov uporniški duh je praktično nezlomljiv.

Riba

Plusi: ribe so kreativne in inteligente. Znajo razbijati napetost ter vse spravljati v smeh. Niso dolgočasne in so odlični poslušalci ter izjemni podporniki.

Minusi: velikokrat se umaknejo v svoj svet in nikogar ne pustijo blizu, kar je za njihovega življenjskega sopotnika lahko zelo neprijetno in begajoče.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

PREBERITE ŠE // Horoskop: 6 znamenj, ki so do sebe prestrogi ali pa Horoskop: 5 astro znamenj, ki z bivšim nikoli ne ostanejo prijatelji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)