8 veščin, ki moške v postelji čisto prevzamejo

Kvalitete, ki se jim ne morejo upreti.

19.2.2019 ob 6:05

postelja_seks_spolnost_par_ljubezen.jpg

Le katera si ne želi biti dobra v postelji. In le katera včasih ne dvomi v svoje veščine ter prijeme, ki naj bi ji pomagali do laskavega naziva dobra ljubimka. Bi ga rada povsem prevzela?

Verjemi, to je veliko lažje, kot se ti morda zdi. Kajti pripadniki močnejšega spola so sami povedali, kaj ti pri tem še kako pomaga.

Vadba ni nezanemarljiva

Torej, vse se začne pri vadbi. Ta je prvi korak do izjemnih posteljnih veščin. Ne samo zato, ker bo tvoje telo z njeno pomočjo lepo oblikovano in ti v ključnem trenutku ne bo zmanjkalo sape temveč tudi, ker redna vadba povečuje tako libido kot samozavest.

Med njo se namreč sproščajo endorfini, snovi, ki spodbudno vplivajo na spolno energijo in na počutje, prav kombinacija vseh naštetih učinkov vadbe pa je tista, ki obljublja pot do uspeha.

Izkušnje so pomembne

Ko gre za izkušnje, nimamo v mislih zavidljivega števila nekdanjih fantov, ki so ti greli posteljo. Kajti v resnici izkušenj ne pridobivaš s številom ljubimcev, temveč s pisano paleto spolnih praks, ki si jih nekoč že okusila in si jih pripravljena vedno znova nadgrajevati.

V tem pogledu lahko nekdo, v objemu katerega si se prepuščala domišljiji, nadvlada pet ali deset drugih, s katerimi si se vedno ljubila v misijonarskem položaju.

Edinstvenost

Morda se ti zdijo fetiši nenavadni, se jih celo sramuješ in mu jih zato nisi pripravljena zaupati. A prav zaradi njih si v njegovih očeh posebna in edinstvena.

Zato mu jih zaupaj. Res je, morda bo kateri med njimi tudi njemu pognal strah v kosti. To je pač tveganje, ki ga fetiši vedno prinašajo s seboj.

Čustvena povezanost

Zapomni si, čustva, ki te prevzamejo tedaj, ko sta skupaj, igrajo veliko vlogo. Čustvena povezanost je tista, ki seks dvigne na višjo raven. Če si se mu pripravljena povsem prepustiti in se brez zadržkov posvetiti telesni ljubezni, bo on to nedvomno občutil v pozitivnem smislu.

Pripravljenost prepustiti se toku

Ko sta z dragim v postelji (ali kje drugje) se prepusti občutkom in samo uživaj. Res je, včasih ni lahko, po glavi ti roji nešteto stvari in prepričana si, da kljub temu, da sta oba za, trenutek (ali mesto) ni pravi.

A le, če boš pozabila na vse takšne in drugačne, največkrat zgolj miselne ovire, boš lahko ponosna na svojo izvedbo, kar ti bo v prav posebno veselje tedaj, ko ti bo zašepetal na uho, da si izjemna ljubimka.

Navdušenje zmaga

Dejstvo je, da naj v postelji ne bi počela ničesar, kar ti ni v veselje. Če si utrujena in ti do seksi igric ni, mu to raje povej, kot da se mu prepustiš iz dolžnosti ali ljubega hišnega miru.

Če ti do tega, da bi ga razvajala oralno ni, pusti to za drugič. Kajti on še kako opazi, kdaj nekaj počneš z navdušenjem in kdaj zgolj zato, da bi mu ustregla. Katere občutke ima raje, najbrž ni treba posebej poudarjati.

Keglove vaje

Zagotovo si že slišala zanje in veš, da so priporočljive tako za moške, kot za ženske. Pa jih tudi izvajaš? Če je tvoj odgovor negativen je skrajni čas, da to spremeniš. Kajti prav to so tiste vaje, ki obema zagotavljajo znatnejše občutke in boljše orgazme.

Stiskaj in sproščaj mišice medeničnega dna. To lahko počneš kjerkoli in kadarkoli. K temu spodbudi še njega. Tudi on potrebuje močne mišice tam spodaj.

Pripravljenost na sprejemanje novosti

Izjemno vesel bo, če mu boš pripravila kakršnokoli seksi presenečenje. Naj bo to predlog za novo pozo, idejo, da bi v resničnost popeljala katero od fantaziji, seksi kostum, kuhanje zgolj v predpasniku, čutna masaža, spolne igračke, preveze …

Nešteto je idej, ki jih lahko uporabiš in ga presenetiš ter mu s tem pokažeš, da si še kako odprta za novosti. To si bo zagotovo vtisnil v spomin. In ti boš v njegovih očeh ter srcu ostala zapisana kot izjemna ljubimka. 

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: O seksu za eno noč: iskrene izpovedi moških in žensk ali pa Pet obveznih dejanj po seksu

Priporočamo tudi: 20 dokazov, da si zaslužiš boljši seks (in drugega partnerja)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)